Mese a teremtés energiáiról

Bizonyosan hallottál már arról az elméletről, hogy a világmindenséget az energiák áramlása tartja működésben.

A Nagy Semmi idejében, mikor még a bolygóközi tér sem létezett, a Teremtő egyszer csak úgy gondolta, hogy unatkozik.  Kitalálta, hogy teremt magának szórakozásképpen egy játszóteret.  Számára a teremtő energia elegendő eszköz volt ehhez, így hát elszólta magát bársonyosan, hogy: OOOOMMMMM. 

teremtés energiája
A teremtő energia ereje

Ez a hangrezgés elég volt ahhoz, hogy a végtelen semmit alkotó energia hullámaiban törés keletkezzen, melynek nyomán ez az energia elkezdett sűrűsödni és létrehozta a kvantum részecskéket, és az anyagot.

Mi több, univerzumunk, a bolygók, így Földünk is a mindenség egyre  sűrűbbé váló energiájának és  anyaggá sűrűsödésének köszönhetően alakult ki az ősrobbanások nyomán. Így teremtődött meg a nagy univerzális játszótér, ahol azóta is a Teremtő marionett bábui vagyunk.  Azért ne gondold, hogy ez egyik pillanatról a másikra megtörtént, de a Teremtő türelme végtelen és a Térben nincs idő, csak a mindent magába foglaló Szeretet energiája.

A teremtő térben, ahol minden és mindenki Egy.  Ahol mindannyian ott vagyunk örök életű, bölcs szellemként, ahol még mindent tudunk önmagunkról amit létezésünk óta már megtapasztaltunk, és tiszta tudatunk által vezérelve készülünk az újabb tapasztalatok megszerzésére, a földi életre.   Ekkor még látszik a cél és a hozzá vezető út. Már megalkottuk élettervünket a három dimenziós világban, megterveztük a legmegfelelőbb időpontot amely a legkedvezőbb bolygó együttállás ideje ahhoz, hogy a születésünk pillanatában éppen azoknak a támogató energiáknak a pecsétje kerüljön a DNS-ünkre amelyek számunkra a legkedvezőbbek. Kiválasztottuk szüleinket akikhez majd leszületünk, és előre egyeztettünk minden egyes fontos szereplővel akik rövidebb, vagy hosszabb szakaszán az életünknek, utitársaink lesznek.  Ők lesznek majd segítőink, útjelző tábláink, tanítóink és tükreink és ők lesznek fizikai testben megnyilvánult őrangyalaink.

Földi szüleinktől éppen azokat az öröklött mintákat és tulajdonságokat kapjuk, melyek az elérendő életfeladatunk megvalósításához szükségesek.  Az Egység terében ahol ekkor még létezünk, csak a szeretet energiáit érzékeljük. Azonban az állandó késztetés a fejlődésre, egyre erőteljesebb impulzusokkal hat a még tanulni és tapasztalni vágyó Szellemünkre. Ezért elindulunk a nagy útra, hogy a fizikai tapasztalatok által a tudatosságunk egy magasabb szintre lépjen. Ez a cél, és ha itt az idő arra, hogy megszülessünk, lélekcsaládunktól megkapjuk a kísérőinket akik elvezetnek minket a földi élet kapujáig .

Szellemi anyánk és szellemi apánk kísér minket fizikai testben élő választott szüleinkhez. Szellemi szüleinktől kapjuk ajándékba lelkünket, melyben feltétel nélküli, legmagasabb szintű szeretetüket őrizzük, valamint legfontosabb tanuló eszközünket a szabad akarat képességét. Ezzel az útravalóval érkezünk. Egyben elszenvedjük a földi életünk egyik meghatározó traumatikus élményét, az Egységből és a feltétel nélküli Szeretet teréből való kiszakadást.

Fizikai szüleinktől kapjuk ajándékba az általuk hordozott energia lenyomatot, melyet ők kaptak születésükkor. Az egyéni életünk megéléséhez pedig azt az energia csomagot, amelyet a születésünk pillanatában a bolygók és  Földünk rezgése számunkra tartogat. Ezért állíthatjuk, hogy minden gyermek olyan mint a szülei és egy kicsit több.

Kapcsolódó bejegyzés: Ne rohanj a szakadék felé

 Kapcsolati problémák megoldásához hasznos információkat találsz e-könyvemben, melyhez Kedvezmény KUPON is jár.

Iratkozz fel most!hírleválfeliratkozás

Személyes beszélgetéshez egy rövid problémaleírással jelentkezz be  az info@medihol.hu  e-mail címen.

Várlak szeretettel a Medi-Hol Boldogság műhelyben.

Némedy-Nyul Marianna Cecília