12. Tapasztalatok

A tegnapi esős, hideg, szeles időben egyszer csak megjelent az ilyenkor szokásos reumatikus fájdalom a bal lapockám környékén. Örültem annak, hogy a vállam és a karom viszont még mindig nem kezdett fájni, a korábbi évektől eltérően.
Mivel a Fájdalom boostot még nem tudtam kipróbálni, mert amúgy soha nem fáj semmim, gondoltam most itt az alkalom.
Bekapcsoltam.
Nem telt el 2 azaz kettő perc, és megszűnt minden fájdalom.
Azóta sem jött vissza. 🙂 🙏
Ezzel beigazolódott amiről dr. Cook beszél, hogy a nullponti mezőben az információ azonnal megjelenik, kérdés mennyire vagyunk befogadóak, vagy elutasítóak.
Az elutasítás azért van bennünk, mert jobban ragaszkodunk ahhoz a jóhoz amit egy testi vagy érzelmi kellemetlenség, betegség juttat számunkra, mint a gyógyuláshoz.
Ezért érdemes feltenni a kérdést, ha nem műlik el valami ami kellemetlen számodra: MI a jó nekem ebben? …és engedd, hogy megérkezzen a válasz! 🙂
Hosszú évek óta sem mozgás, sem úszás, sem kenőcsök, sem masszírozás nem segített, vagy csak rövid ideig volt hatása.
Az, hogy megszabadultam végre ezektől a kellemetlen tünetektől annak is köszönhető, hogy felismertem magamban, hogy mit akar ez megmutatni, mi az amit másként kellene csinálnom.
Vagyis ahhoz, hogy a kellemetlenség végleg megszűnjön, a kiváltó okokat is meg kell szüntetni, az pedig az én dolgom.
Az Infoboostok ehhez is hozzásegítenek, mert növelik az éberséget, miközben képesek megszüntetni a pillanatnyi tüneteket.
Most megszabadultam az állandó, tompa fájdalomtól – ami nagy mértékben rombolta az életminőségemet minden évben az őszies idő beköszöntével,- és csodásan megkönnyebbült a testem.
Ha meg akarjuk oldani a problémát, akkor meg tudjuk találni a megoldást.
Ha nem akarjuk megoldani, akkor meg fogjuk rá találni a kifogást.
Tudd, hogy mindig van megoldás, és van Választásod!
Legyen neked is könnyű, örömteli és ragyogó az élet!
Szeretettel:

Cecília

 

11. Ráadás

Már tudom, hogy a megengedés képessége a legnagyobb ajándék amit az Access által kaphattam.
Amikor bekapcsoltam a Jólétet és utána a Fókuszt, szinte minden átrendeződött ami kételyeket keltett bennem.
Egyszerűen a Fókusz hatására a figyelmem azokra a megélésekre terelődött, ahol a Jólét megmutatta magát. Észrevettem, hogy a nagy mumusom a “Nincs rá pénzem” elhallgatott. Ez egy belső változás volt, szavakkal nem igazán tudom leírni, talán olyan mint amikor megszűnik egy szorongás.
Aztán éreztem, hogy nyomul felfelé egy régen megfogalmazódott belső igényem, hogy sütőt kellene cserélnem. Ezt azonban évekig elmaszatoltam különböző kifogásokkal, önbecsapásokkal, minthogy úgysem sokat használom, olcsóbb lenne, ha megcsináltatnám, biztos nem tudom rendesen beállítani, stb. Ezek hátterében pedig csodálatosan rejtőzködött a “nincs rá pénzem” kisördöge.😎
Most viszont határozottan tudtam, hogy mi az amit már nem akarok, és azt is, hogy mit szeretnék megtapasztalni egy szuper sütő tulajdonosaként örömmel és könnyedén. És annyira élveztem ezt az érzést,- ami már egyszer az enyém volt, csak a válásomkor lemondtam róla a nagyobb jóért.
Most viszont egyértelműen tudtam, hogy itt van rá az idő, hogy a mérgelődés helyett az örömöt, a tökéletes sütés-főzés élményét válasszam, ebben vagyok önmagam, nekem ez a könnyű.
És választottam, mert valójában persze, hogy volt rá pénzem, csak a nézőpontjaim amik a pénzköltéssel kapcsolatban működtettek, mindeddig sokszor megakadályoztak abban, hogy önmagamnak örömet okozzak. A pénzt sokkal nagyobbra tartottam a saját örömömnél, és ezzel rengeteg kisebb-nagyobb élménytől fosztottam meg magam. Izgatottan várom, hogy megérkezzen.😍
Ez volt az első nagyobb élményem amit elismertem, hogy csakis a boostoknak köszönhetem.
Tudom, hogy alapvetően jólétben élek, hálás vagyok érte, és azt is tudom, hogy milyen bőkezű tud lenni az Univerzum amikor elköteleződünk önmagunk mellett. Tudom milyen abban az energiában úszni, hogy minden amit szeretnék teljesül, mert összhangban működöm a forrásommal, és ebben a térben semmi sem lehetetlen. Megéltem, már megtapasztaltam.
Aztán jönnek a “vizsgafeladatok”, amik nem mindig sikerülnek és ilyenkor a végtelen teremtés teréből elkezdünk visszahúzódni, ami önmagát gerjesztő folyamattá válik, és egyre kisebbnek és kevesebbnek érezzük magunkat, összehúzódunk. Ilyenkor tud segíteni, ha elővesszük a tudatosságunkat, és “ránézünk” arra, hogy mit is csinálunk valójában.🤔
Én már sokszor ránéztem a “nincs rá pénzem” mumusomra, mégsem tudtam kezdeni vele semmit, a beégett programok erősebbek voltak.
Most ez úgy tűnik megváltozott. és ez nem jelenti azt, hogy két kézzel szórom a pénzt, mert már semmi sem számít. Csupán azt jelenti, hogy ami számomra örömöt okoz, és könnyű lenne, ha választanám, akkor nem tagadom meg magamtól, mert tudom, hogy mindig mindenre van elég.
Mióta ezzel az energiával telnek a napjaim, megmutatta magát más területen is a jólét. Konkrétan a kapcsolataimban mutatkoznak meg olyan pozitív változások, amiket évek óta nem tapasztaltam.❤️
Nem mellesleg a testi komfortérzetem is jelentős mértékben javult. Egyértelműen jobban működik az emésztő rendszerem, így sokkal könnyedebbnek érzem magam és a Covidos plusz kilók is olvadnak. Ami csak most vált nyilvánvalóvá a hidegebb idő beálltával az az, hogy nem jelentkezett sem az időjárás érzékenységem, sem a bal karomban és vállamban az a reumatikus fájdalom, ami már kb. 10 éve minden szeptemberben megjelent, és a következő tavaszi melegekig nálam vendégeskedett. 😃
Sőt a családtagjaimra is hatással van az az energia ami engem működtet. 😃
Realizálódott egy két éve húzódó külföldi örökség, és egy lakás eladás ami 28 tulajdonos esetében a nyáron még szinte elképzelhetetlennek tűnt.
Már tudom, hogy nem számít “mennyit teszünk”, csak az, hogy hogyan érezzük magunkat a választásaink nyomán. A pénz és a jólét az örömöt követi, és téved aki azt hiszi, hogy ez fordítva van.
A kvantuminformációk pedig működnek, ugyanúgy ahogy az Access kezelései, eszközei.
Működnek azok számára, akik hajlandóak lemondani a bevett nézőpontjaikról, az elvárásaikról, a kiszámítgatásaikról és az ítéleteikről. Akik hajlandóak megnyitni a tudatukat és beengedni a világukba azt, hogy Más is lehetséges, mint amit el tudunk képzelni. Beengedni, befogadóvá válni, és megengedni, hogy a jótékony segítő energiák hatással legyenek a döntéseikre. Azoknak működik, akik megengedik maguknak, hogy lemondjanak a felsőbbrendűségről, miszerint mindent jobban tudnak, és ehelyett teret adnak a saját belső vezetőjüknek, az éberségnek, hogy az Élet vezesse őket örömmel és könnyedén.
Ez már egy olyan szintű tudatosságot feltételez, ahova csak a “kivételesek” jutnak el, akik hajlandóak megjárni az utat önmagukért, a saját életükért, a saját választásaikért és a saját boldogságukért.
Mindig van előre, és mindig van tovább, akkor is, ha még ebből a térből, ebből a valóságból, a fizikai síkon ez nem látszik.
Én hálás vagyok a sorsomnak, és minden közreműködőnek akik által eljutottam ebbe a térbe, ahol most már a kvantum mező információi is a személyes jólétemet szolgálhatják egyre bővülő lehetőségekkel.
Választottam, beleállok, és élvezem a továbbfejlődés lehetőségeit amiket magával hoz. Fantasztikus segítőkész, magas tudatossági szinten működő mentor(ok)at, ingyenes mentorálással 😃, akiknek az energiájával öröm egy térben lenni (online is), korrekt tájékoztatási platformok és affiliate rendszer.
A szoftvert havi díjjal lehet bérelni, bármikor lemondható mint egy telefon előfizetés.
Lehetsz csak felhasználó, vagy lehetsz tovább ajánló.
Ha valami miatt lemondod az előfizetést, kapsz egy hónap türelmi időt, hogy megtartsd a pozíciódat, ha mégis meggondolnád magad.
Most érdemes feltenni magadnak a kérdést, hogy ha a pénz és az ítéletek nem számítanának mit választanál?
A végtelen lehetőségek csodája pedig elhozza neked a pénzt, ha a lehetőségeket örömmel választod. 🙂
Bármilyen kérdéssel kapcsolatban itt is és privátban is megtalálsz, ahogy eddig is.
Legyen szép napotok, varázsoljatok! 🌞🥰

 

10. Gyerünk tovább…

Mindannyian választottuk a következő hónapra is az InfoBoostokat.
A kvantumtérből érkező személyre szabott információ csomagok életminőség javító hatását folyamatosan érezzük, még ha nem is úgy jelenik meg ahogy várjuk, hanem úgy ahogy az számunkra a legjobb éppen.
Hogy hogyan működik? Nem tudom, de egyre inkább megbizonyosodom róla, hogy a tünetek amikre használom elmúlnak, vagy intenzíven csökkennek.
Nálam ezek olyan, – semmiképpen nem fájdalmas, és nem életbe vágó dolgok, – amiket eddig más alternatív megoldásokkal próbáltam kordában tartani, hogy a komfortérzetemet növeljem, vagy a fülzúgás, amire nincs semmilyen tudományos és nem tudományos hatékony megoldás.
Nem tudom hogyan működik, de én azt sem tudom, hogy a telefonhívás hogyan működik. Mert ez is valami hasonló.
Ha felhívom valakinek a számát ami csak az övé, akkor a hívásom nála fog kicsengeni, mert valahol valakik készítettek egy olyan programot ami alapján ez megvalósul. Nem tudom hogyan, de nem is nagyon érdekel, lényeg, hogy hasznos számomra, ezért használom. Megkönnyíti az életemet, javítja az életminőségemet.
Valami ilyesmi ez is. A személyes azonosítás – szkennelés – következtében testre szabódnak az információk amiket lehívunk a felhőből. Ennyire egyszerű. Akkor is, ha érthetetlen, ha szokatlan, és nem kézzelfogható.
De mennyi minden van a világunkban ami nem kézzel fogható, mégis használjuk, mert hasznosak számunkra.
Mondjuk pl. az eszünk. Ki látta már a saját eszét? Ha megkérdezem tőled van-e eszed, biztos azt mondod, hogy van. Pedig még sosem láttad, nem ismered a mechanizmusát, csak azt tudod, hogy van és a hasznodra válik. És még sorolhatnék sok egyebet, mint a gravitáció, a mágnesesség, stb. stb. Vagy a különféle segítő módszerek, mint pl. a Theta Healing, SVT, Access, stb.
Az, hogy ezeket az információkat már ilyen módon tudják tárolni és továbbítani a kvantum térben, kizárólag annak köszönhető, hogy az informatika most jutott arra a fejlettségi szintre, hogy ezt meg tudja valósítani.
Maga a kvantumgyógyítás már sok-sok éve létezik és működik, csak hordozható gépek, vagy egyéb fizikai helyhez kötött eszközök segítségével.
Ez most egy forradalmi megoldás abban, hogy sehova sem kell elmennünk, a számítógép, vagy telefon, tablet segítségével rá tudunk kapcsolódni a rendszerre, sőt lehetőségünk van 8 hozzátartozónknak jobbá tenni az életét úgy, hogy vele sem vagyunk.
Bár ez a rendszer nem diagnosztizál, és nem gyógyít, mégis számtalan beszámoló és esettanulmány szól arról, hogy hogyan szűntek meg tartós fájdalmak, rossz közérzetet adó tünetek, műtéti utóhatások, hogyan gyorsították fel az InfoBoostok bizonyos betegségek rehabilitációját.
Amit Rita, Krisztina és én is leírtunk tapasztalatként, őszinte és igaz, és a pár napja beállított Fókusz boostom végleg feltette a koronát arra, hogy folytassam a használatát.
Szerintem, még az Öregedésgátlás is hatékony volt abban az 1-2 napban amíg futott. Mintha fiatalabbnak tűnnék 😃 Vagy csak elfogult lennék? 😃 Teljesen mindegy, az számít ahogy érzem magam, mindenféle magyarázkodás nélkül.
A napokban kerültek fel újabb Boostok , év végéig kb. 1000 különféle vitamin, aminósav, gyógynövény, ásványi anyag, stb. információja kerül be a rendszerbe, és juttathatjuk be a szervezetünkbe. Aki ismeri a Bach virágcseppeket, tudja, hogy ott is a növények információját nyerik ki áztatással, vagy napoztatással, és sokszoros alkoholos és vizes higítás után kerül a felhasználóhoz, úgy, hogy azt gondolhatnánk már rég semmi köze nincs az adott virághoz. Mégis csodálatos dolog, és nagyon sokan alkalmazzák.
Az kvantum tér információi mindenképpen eljutnak hozzánk, energia formájában, merthogy mi is energiából vagyunk. A testünk a bőrünkön, szemünkön, fülünkön és a meridián pontokon keresztül gyűjti be az információt, és hasznosítja az életműködésünkhöz.
Most ez az információ továbbítás személyre szabható, és specifikus tünetekre meghatározható, és lekérhető a Kvantum Patikából pont úgy, ahogy felhívunk valakit a saját telefonszámát használva.
Ha ennél bővebben is érdekelne a működése, mert éppen elég megoldandó feladat van benned, vagy a családban, akkor lehetőséged van további információs anyagokhoz hozzájutni, sőt anyagi bevételi forrásként is hasznosítani.
Hogyan tudnád akár már az első hónapban is díjmentesen használni?
Tegyél fel egy kérdést magadnak: Mi kellene ahhoz, hogy ez kiderüljön?
Sokat nem kell gondolkodni rajta, csak írj rám és mindent elárulok.. 🙂
…. és ha feljönnek benned érdekes gondolatok, talán ítéletek, csak tedd fel magadnak a kérdést: Kihez tartozik ez?
Biztos lehetsz benn, hogy nem a tiéd, valahol valakitől hallottad, és igazzá tetted. 😃
Ma ezt volt nekem “könnyű” megosztani veletek. 😃
Legyen csodás napotok!
Szeretettel:❤️🌞💫
Cecília

8. Tapasztalatok

Tegnap előtt leállítottam az Öregedésgátlás Boostot, gondoltam ezzel nincs túl sok dolgom, majd később visszatérek rá. 😃
Kíváncsi voltam arra, hogy ha bekapcsolom a Fókuszt, milyen változást tapasztalok a hátralévő napokban.
Amire már néhány órán belül éber lettem az az volt, hogy felerősödött bennem a “szerelem” az Access iránt. Egyértelművé vált, hogy ezzel van dolgom, ennek látom és tapasztalom az eredményeit az életemben. Sok egyéb támogató, segítő módszert megismertem, de egyik sem hozott ilyen mértékű pozitív változást, és egyikhez sem éreztem ilyen típusú vonzódást.
Már tudom, hogy egy erőteljes fókuszáltság energia indította el az eszközökről szóló posztokat is, hogy megmutassam mi is ez az egész, ami valóban megváltoztatta az életemet.
Tudom, hogy mindannyian akik a Tudatosságot választottuk, érzékeljük azokat az erőteljes változásokat amiket ez az év hozott. Nem biztos, hogy ez külső változást jelent, nálam mindenképpen belül történtek ezek. A szeptember vége pedig elhozta azt a bolygó együttállást aminek az energiáját meglovagolva, elkezdhetünk emelkedni, és beindulhat a valódi szárnyalás.
Nincs dolgunk a külvilágból érkező mentális támadásokkal, kizárólag annyi, hogy ne engedjük be a világunkba. Keressük meg a belső erőforrásainkat amikbe kapaszkodva meg tudjuk tartani, és tovább tudunk emelkedni abba a teremtő térbe, ahol olyan életminőséget választhatunk, ami számunkra a legmegfelelőbb.
Ezért éreztem ma úgy, hogy most van itt az idő megváltoztatni a csoport nevét is, mert a Tudatosságnak egy még magasabb szintjére tudunk lépni, ami a kvantum-tudatosság tere.
Erre kaptam ma éberséget, és határozottan tudom, hogy a Fókusz infoboost hozta el azokat az információkat amik kihegyezték a figyelmemet arra, hogy hol vagyunk, hova tartunk, és mik azok a támogató eszközök amik ebben most a leginkább segítségünkre lehetnek.
Természetesen ez elsősorban az én energiáimról szól, azonban akik itt vagytok, feltételezem, hogy ez nektek sem “nehéz”, hogy szívesen haladtok velem ezen az úton, ezekkel az energiákkal. 🥰 … és mi más lehetséges még, ha közösen teremtünk? 🙂
Végső következtetésként arra jutottam, hogy az InfoBoostok működnek, kizárólag az éberségünkön múlik, hogy hajlandóak vagyunk-e meglátni a változásokat akkor is, ha azok nem éppen azt hozzák amire számítottunk.
Egy biztos, bármit hoznak is, minden értünk van.
A hab a tortán az, hogy rendkívüli kapcsolódást érzékelek az Access eszközei és az InfoBoostok egymást kiegészítő hatásáról.
Ez a két életminőséget, öngyógyítás képességét támogató, javító módszer már nem ennek a beszűkült, korlátozott fizikai valóságnak a teréből működik, ez már a jövőt hozza el azok számára akik nyitottak és befogadóak, mert tudják, hogy bármi lehetséges, amit még elképzelni sem tudunk.
Ezért én mostantól még nagyobb figyelemmel és elkötelezettséggel fordulok afelé, hogy egyre többet mutassak nektek ebből a két lehetőségből, hogy önmagatokért egyre többet és többet tudjatok választani.
Az Access Bars kezelések velem elérhetők, csak időpont egyeztetés kérdése. 🙂
Az InfoBoostokkal való ismerkedésnek és kipróbálásuknak egy havi díja 100 dollár, ami lehetőséget biztosít 8 családtagod, vagy barátod számára is a teljes rendszer használatához, csupán 10 dollárért.
…és ehhez óriási hozzájárulás az, hogy mindkét területen ugyanaz a fantasztikus teremtő energiákkal működő, csodálatos ember a mentorom, és akit te is magad mellet tudhatsz, ha választod. 🙂
Ha érdekelnek a szoftver használatának részletes feltételei, vagy több információt szeretnél róla akkor keress privátban, és küldöm.
Válaszd az éberséget, válaszd önmagadat és az örömteli életet!
Szeretettel: Cecília❤️

9. Mások

1.
Sziasztok, Megpróbálom röviden. Eléggé vegyes érzéseim vannak. 2 hete kapcsolódtam rá az Info Boost-okra.
Kezdetben a Stresszmentes, Fájdalommentes, és Energia Boost-okra kapcsoltam be. Igazából a stressz volt ami érezhetően csökkent. Fogalmazhatok úgy is, hogy olyan volt mintha bevettem volna a lesz@rom tablettát… tudtam hogy van egy csomó dolog ami nem úgy működik ahogy az szerintem jó lenne, de már nem akartam meggyőzni senkit erről, így nem is húztam fel magam.
Szóval sokkal nyugodtabb lettem, aztán másnap nem tudom miért, de bicikli mosást terveztem és annyira belejöttem hogy az egész házat lepucoltam estig, és jól esett. Hogy ez az Energia boost-tól volt vagy nem azt nem tudom. 😉 A fájdalom boost-nak nem volt hatása a fogfájásomra, viszont a fejem nem fájt egyszer sem.
Aztán váltottam a Nő Boost-ra, aminél nem éreztem változást (hacsak nem veszem figyelembe azt, hogy utána 2 nap harisnya és női ruha után kutattam a gardróbomban, az amúgy farmer-pólós szettjeim helyett 😃) és mivel lebetegedtem az Immun és a Gyulladás boost-okat kapcsoltam be. Hát egyenlőre nem nagyon érzem a változást, de lehet megelőzésre való inkább,mint meglévő betegségre?!
Ha jobban belegondolok, úgy gondolom, hogy lehet hogy azokban az esetekben segít,amelyekre amúgy is készen állunk, ez csak bekapcsol valamit ami segít ott tartani, ahol tartunk. De ez csak teljesen szubjektív véleményem. Gondolom onnan, hogy a stressz boost-ot kikapcsolva is megmaradt az az “Engedd el” érzésem. Szóval nem tudom igazából mit gondoljak 🙃😊
Lehet ez a 2 hét kévés az észlelhető változásokhoz. 🤔

2.

Hat napja hasznàlom az InfoBoostokat.
Az én vàlasztàsom az
•Erő 💪
•Elhatàrozàs 🤔🧘
•Jólét 🤸👪🌈🏖️💵Infoboost-okra esett.
Tapasztalataim:
✓Az Erő infoboost-tal kapcsolatban azt tapasztaltam,hogy kevesebb alvàsra volt szükségem,mégis kipihenten ébredtem.
Úgy érzem kifogyhatatlanok az erőtartalékaim.
✓A Jóléttel kapcsolatban:onnan is jött 💰,ahonnan nem is vàrtam.🙂
Egy régóta húzódó egészségügyi “problémàra” megkaptam a vàlaszt.
Szàmomra fontos a testem egész-sége,hisz a lelkem temploma.⛪Odafigyelek az étkezésemre,rendszeresen sportolok de a testembe zàrtam olyan érzelmi lenyomatokat,amelyek blokkot okoztak.
Azért,hogy valóban jóllétben élhessek ezeken az elakadàsokon,blokkokon kell dolgoznom.
Nemcsak fizikai,lelki szinten is.
Valami elindult bennem,màr megszületett az Elhatàrozàs!

7. Tapasztalatok

Már csak három nap maradt, hogy meghozzam a döntést.
Ezért minél több InfoBoostot igyekszem kipróbálni amik még a listában vannak. Tegnap a korábban beállított Emésztés, Erő és Nőiség csomagokat lecseréltem. Ezek közül valójában a Nőiséggel kapcsolatban nem tapasztaltam semmit, a másik kettő egyértelműen javította a komfortérzetemet és az energiaszintemet.
Amiket ezek helyett beraktam: ismét a Hallás fülzúgás, mert ezen még jócskán van mit javítani, az Öregedésgátlást, hogy csökkentse az idő műlásának fizikai nyomait kívül is és belül is a testemben, valamint a Jólét InfoBoost ami remélhetőleg a teljes valóságomba új, pozitív információkat áramoltat.

 

6. Tapasztalatok

Nyaralás közben is futottak a telómon az InfoBoostok. 😃
Még indulás előtt beállítottam a Gyulladás Boostot, mert lehet rejtett fülcsont gyulladás is ami a fülzúgást okozza. Valamint a Nyugalom Boostot, már nem tudom milyen indíttatásból, de akkor úgy gondoltam erre van szüksége a testemnek.
Valójában a fülzúgásom még megvan, de alacsonyabb intenzitású mint korábban, ezért ezt az egyedi Boostot folyamatosan futtatom.
Mivel a nyugalom olyan mértékben jellemző most már rám, hogy még a kritikus helyzetekben is azonnal éber vagyok arra, hogy ne húzzam fel magam és képes vagyok tudatosan váltani, ezért ma lecseréltem az Erő-re, ami a belső erőt támogatja, hogy képes legyek még tudatosabban képviselni azt Aki Valójában Vagyok. A Méregtelenítés helyett pedig beállítottam az Emésztést, mert ebben még támogatásra van szüksége a testemnek.
Az elmúlt napok bőséges svédasztalos reggelii és vacsorái után nem is mertem tegnap ráállni a mérlegre.
Ma mégiscsak rávett a kíváncsiság, és nagy meglepetésemre 2,5 kg-al vagyok kevesebb, mint amikor bekapcsoltam a Fogyás Boostot, amit aztán 3 nap múltán kicseréltem másra, mert úgy érzékeltem, hogy nincs hatása.
Ezek szerint a szükséges információk letöltődtek a tudatalattimba az alatt a 3 nap alatt, és beindította a fogyást anélkül, hogy bármi egyebet tennék érte.
Az automata vezérlő rendszerem új információkkal lett átprogramozva. 😃
Sőt, péntek estétől kedd reggelig sokkal többet ettem, mint amennyit itthon szoktam. De szerintem ez nektek is ismerős, ha az ember előtt ott van a terülj asztalkám, mindenféle földi jóval. 😃
…és mi lehetne még ennél is sokkal, de sokkal jobb? 🙂

 

4. Tapasztalatok

Mivel csak 3 InfoBoostot lehet egyszerre futtatni, ezért tegnap úgy döntöttem, hogy most már elég lesz az Elhatározás boost-ból. Így kikapcsoltam, mert jött egy gondolat, hogy mi lenne, ha az évtizedek óta tartó fülzúgásomra és halláscsökkenésemre invitálnám meg a kvantum térből az információt.
Sajnos a 26 csomagban még nem található olyan ami konkrétan a fül problémákra alkalmazható, így gondoltam összerakok magamnak egy egyedi Boostot. Kb. 2 órámba telt amíg összeválogattam azokat az összetevőket amiket az 500 db-os kínálatból erre a problémára hatékonynak éreztem. Természetesen itt is figyeltem azért nem csak az informális tudásomra, hanem az éberségemre is. Összeraktam, bekapcsoltam és most fut. Nem állíthatom, hogy azonnali pozitív változást érzékeltem akkor, de azt sem állítom, hogy semmi sem változott. Azonban ezt a változást nem tulajdonítom egyértelműen az InfoBoostnak, hiszen máskor is előfordult, hogy kevésbé, vagy jobban zúgott a fülem. Úgyhogy, várok, és nyitott vagyok a változásra.
Mivel továbbra is érvényes a bélműködésemmel kapcsolatos pozitív hatás, ezért folyamatosan tesztelem a korábban nem tolerált ételeket. Tegnap olyan ételt fogyasztottam ami tejjel készült, és a szokásos tünetek nem maradtak el.
Ez megerősítette bennem azt a feltevést, hogy esetleg lehet valamilyen típusú allergia, amit az évtizedek alatt válogatatlnaul bevitt ételek méreganyag tartalma okozhat. (Ezt én gondolom.)
Ezért ma gondoltam egy merészet.
Azt, hogy szemüveget viselek olvasáshoz, nem igazán zavar, ezért a Látás Boostot kikapcsoltam, és a Bél egészsége Boostot is, és helyettük bekapcsoltam a Méregtelenítés és az Allergia Boostokat.
Amit fizikai szinten tapasztaltam az volt, hogy a Méregtelenítés bekapcsolásakor azonnal egy óriási energia löketet éreztem a mellkasomban, mintha megnyomták volna, de nem volt kellemetlen. Az Allergia Boostnál a fejemben éreztem valami-féle megkönnyebbülést. De lehet, hogy ez a Fülzúgás Boost hatása. 😃
Egyébként meg tök mindegy mi mire hogyan mikor hat, a lényeg, hogy a testemben érzek-e pozitív változást.
Most türelmesen várok, bár lehet, hogy holnap lecserélem a hangmintát.
Mert ahogy változik valami a testünkben, úgy változik meg a problémát kifejező hang rezgésminősége is, és ez közvetíti a kvantum térnek a személyes információt.
Én nagyon bulisnak élem meg ezt az egészet, bár nem olcsó játék, és főleg nem hülyegyerekeknek. 😃 😃 😃
…. és mi lehetne még ennél is jobb?

 

5. Tapasztalatok

Három napja fut az egyedileg összerakott InfoBoost és határozottan úgy érzékelem, hogy a fülzúgásom szelidült, mintha valami feszültség féle kezdene feloldódni a fülemben.
Sokat olvastam már arról, hogy milyen elváltozások okozhatnak fülzúgást, ezért most ezeket próbálom tesztelni sorban.
Ezért kikapcsoltam az Allergia Boostot, így maradt a Méregtelenítés, mert állítólag a májban és vesében felhalmozódott méreganyag is lehet kiváltó ok, és bekapcsoltam még a Kardiovaszkuláris InfoBoostot. Ha meszesedett a nyaki ütőér, vagy a hajszálerek a fülben, a beszűkült átmérőben felgyorsul a véráramlás, ami a belső fülben hallhatóvá válik.
A Boost bekapcsolásakor konkrétan a szívemnél éreztem erős energia löketet, ami néhány másodperc alatt elmúlt, és csak egy enyhe pulzáló nyomást tapasztalok a fejemben, ami szinte alig észlelhető.
A tesztelés hatékonysága érdekében ma elindítunk 3 InfoBoostot a családban még valakinek, más problémák miatt, hogy minél több tapasztalatunk legyen a hónap végéig.

 

3. Tapasztalatok

Másnap reggelire szintén almát ettem, aztán kimentem gyalogolni, ami kb. 6-7 km, és ebédre megettem a maradék lecsót. Csak úgy próbaképpen, hátha változott a helyzet.
És nem. Azóta is jól vagyok.
De mivel a történetnek még nincs vége, jöjjön a hab a tortán.
Három napja kapcsoltam be a Bél egészsége InfoBoostot, és tegnap 1, ma pedig 1,5 kg-mal mutatott kevesebbet a mérleg.
Ennél többet már azt hiszem nem kell mondanom.
A szemüveget még most is hordom, és végig fogom futtatni a 14 napos periódust, mert előbb-utóbb változnia kell. Persze tudom, hogy az agyamnak is át kellene állni arra, hogy szemüveg nélkül is lásson, de ehhez talán hozzájárulás lesz, hogy jövő hét végén elutazom 4-5 napra, nem lesz módom egész nap szemüvegben lenni. Kíváncsian várom, lesz-e azután változás.
Lassan kikapcsolom az Elhatározás Boostot, és bekapcsolom helyette az Allergiát, mert ha van még valami a pocakomban amit netán bármilyen allergia okozhat, akkor azt szépen kitakarítjuk vele.
Olyan ez, mintha hozzáférésem lenne egy gyógyszertár készletéhez, csak nem egy vadidegen határozza meg, hogy mi az amire szükségem van a változáshoz, (- mert honnan a fenéből is tudhatná, a könyvekben nem én vagyok leírva, csak valami nagy általánosság, -) hanem én magam tudok ennek az eszköznek a segítségével kapcsolódni a mindentudás teréhez, ahol ott van az összes információ amire a testemnek szüksége van ahhoz, hogy újra valódi teljességében működjön.
És ez most valóság, ez most elérhetővé vált.
Zseniális, nem tudok mást mondani, és mi más lehetséges még amit még elképzelni sem tudunk?
Aki szeretne több infót róla kérje el a bemutató videó linkjét, nézze meg és jöjjön el a Zoom meetingekre.
Ez bennem volt, most elétek tettem, és köszönöm, ha az érdeklődésetek kitartott a végéig és elolvastátok.
Ezt én nem tudtam rövidebbre venni, viszont hiányosan nem lett volna értelme beszélni róla.
Ja, az még kimaradt, hogy tudati szinten is történt valami megmagyarázhatatlan. Nem érdekel, hogy éhes vagyok. Nem zavar, ha korog a gyomrom, mintha ez egyáltalán nem lenne összefüggésben az evés szükségességével.
Emlékszem, akkor működtem így amikor fiatal lányként szerelmes voltam, és inkább lemondtam az evésről, nem érdekelt a gyomrom morgása, csak azért, hogy még együtt lehessek a szerelmemmel.
Ez most annyival izgalmasabb, hogy bármikor ehetnék, mégsem teszem. 😃 Élvezem a lapos has érzését és előnyeit. 😃 😃 😃
… és hogy mi jöhet még Nőiesség, SzexuálWellnes, Fókuszáltság és sok más területen ?