Holistic Pulsing – Lélekmasszázs

Mikor érezted úgy utoljára, hogy az érintés puhasága felold benned minden szorító feszültséget…,

és a lágyan csendülő zene hatására a gondolataid elcsitulnak, a problémák eltávolodnak és egy boldogabb világban ringatózhatsz…,

és minden ami abban a mágikus pillanatban történik, ami akkor és ott körül vesz, most csakis érted van…

Mikor érezted utoljára azt, hogy körül ölel a szeretet, hogy te vagy az első és a világon a legfontosabb…

Megtörtént-e már, hogy ezt TE mondtad Önmagadnak… ?

Mondd ki MOST! Megvan hozzá a hatalmad, hogy megteremtsd és elfogadd az élet összes ajándékát!

Érezd meg, hogy milyen az amikor az életed könnyűvé, szabaddá és örömtelivé válik!

Ezt az érzést adja neked már az első alkalommal is a Lélekmasszázs.

Csak egy órát adj MAGADNAK a saját életedből!

ringató lélekmasszázs

A Holistic Pulsing, magyarul “lélekmasszázs” nem hagyományos masszázs technika. Egy ősi módszer amely Ausztráliából származik, az őslakosok, természeti népek intuícióikra hagyatkozva fejlesztették ki és használják évszázadok óta.

Célja az energetikai egyensúlynak, a test-lélek-szellem harmóniájának, valamint a teljes oldottság érzésének megteremtése. Manuális, ringató technika, amelyet egy könnyű utcai ( laza pamut) ruhában alkalmazunk, a kezelés előtt csak a zoknit valamint az ékszereket, fém dolgokat kell levenni. A kezelés hatására – amely egy finom érintéses ringató, pulzáló mozgatás ami a fejtetőtől a lábujjakig hat- beindul a sejt emlékezet, a testünk elkezd emlékezni a magzati állapotra, ahol ugyanilyen ringató hatás érte 9 hónapon keresztül. Ezáltal vissza talál ugyanabba a nyugalmi állapotba. Ez a gyengéd és mégis intenzív lazítási technika alkalmas a kimerültség, stressz, és az érzelmi blokkok oldására. Felszabadítja és felerősíti az energia áramlását testünk energia vezetékeiben. Így az addig energia hiányos (beteg) testrészeink újra képesek lesznek a hibátlan működésre. Beindulnak az öngyógyító folyamatok, és a kezelés ideje alatt közelebb kerülhet a kezelt személy saját legbelső énjéhez.

A kezelés rendkívül hatékonyan alkalmazható szorongó, rossz alvó, befelé forduló, nyugtalan, viselkedési problémás gyermekeknél is.

nyugtató, ringató masszázs
nyugtató, ringató masszázs

Ezt a lágy, ringató masszázstechnikát rendkívüli módon szeretik a “pocaklakó” babák. A kismama egy mély, nyugalmi állapotot él át gyermekével együtt, megszabadulva a testi változások kellemetlen tüneteitől.

Figyelembe véve, hogy az emberi testben megnyilvánuló problémák létrejöttéhez több-kevesebb időre volt szükség, ugyanígy a kezelés problémától függően eredménnyel járhat  már egyetlen alkalommal is, de nehezen feltárható problémák esetében több alkalomra is szükség lehet.

Mi,  Pul – terapeuták nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk. Az egész embert, a testet, – szellemet, – lelket kezeljük, ezzel harmonizálva az energia áramlást, ami intenzíven hat a test öngyógyító folyamatainak beindítására, valamint a lelki egyensúly megtalálására.  Ezért lett a technika neve “Lélekmasszázs”.

“Minél finomabban érinted meg a másikat, annál mélyebb rétegeit szólítod meg. Az érintés hatására feloldódnak a fájdalmak és szertefoszlik a harag. Azt hiszem az érintés az a nyelv, amit sejtszinten mindannyian tudunk, csak jól eltemettük magunkban. Ahhoz pedig, hogy újra ezen a nyelven tudjuk megszólítani egymást, bátornak kell lennünk.” (Feller Adrienne)

A kezelés 60 perces 7.000 Ft/alkalom.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés az info@medihol.hu e-mail címen.

Várlak szeretettel egy ringató, stresszoldó lélekmasszázs kezelésen.

MERT ÖNMAGADAT SZERETNI ÉR!

Némedy-Nyul Cecília

Holisztikus manuálterapeuta