Access Facelift®

„Az Access Energetikai Facelift kézrátételes módszer. A testek szeretik, ha megérintik őket. Amikor a testek megérintik egymást, akkor egy csodálatosan tápláló energetikai kapcsolódás jön létre. Az Access Energetikai Facelift ajándékának része az ítélkezés nélküli érintés. Amikor valaki ítélkezés nélkül érinti meg a tested, megkönnyebbül a test, és elkezdődhet a változás.

A gyógyÍtó érintés két ember között sejtszinten tudja megváltoztatni az embert, és segít helyreállítani a test természetes öngyógyító, önfiatalító és ön-regeneráló állapotát.

Néhány ember napokig nem kap érintést egy másik embertől.

Amikor megérintik őket, hány ember fogadja be a kedves, tápláló, megújító érintést, ami a Facelift lehet.

Az érintés csökkenti a stresszt, csökkenti a pulzust és a vérnyomást, segíti az emésztést, és mindenféle csodálatos dolgot eredményez.

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad anélkül, hogy botulizmust kellene injekciózni a testedbe, vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

IGEN!!!

Az Access Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha folyamatosan csináljuk, 5-20 alkalommal – maradandó hatást érünk el vele.”

(Forrás:Access Energetikai Facelift tanfolyami jegyzet)

A kezelés masszázságyon, kényelmes ruhában történik, az energia áramlás beindításával a fej Bars pontjainak érintésével indul. Majd a dekoltázson, a nyakon és az arcon végzett finom, kellemes, megnyugtató érintéstől, a test befogadóvá válik a pozitív átalakulásra, a változásokra, és a kezelés a fejen ér véget a lezáró Bars  pontok érintésével.

 

Bejelentkezni ITT tudsz.

Szeretettel várlak:

Cecília