ÁSZF Medi-Hol Boldogságműhely

Felhasználási feltételek:

I. SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. A http://medihol.hu/ oldal és minden aloldala – továbbiakban Medi-Hol Boldogságműhely oldal, Némedy-Nyul Marianna Cecília tulajdona.
Cégnév: Némedy-Nyul Marianna Cecília Kisadózó E.V.
adószám: 66016717-1-38
Székhely: 9600 Sárvár, Laktanya utca 18. 3/8.
Kapcsolat:info@medihol.hu

2. A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, melyek fizetési kötelezettséggel járnak a megrendelőre/vásárlóra nézve.

3. Az ingyenesen letölthető anyagok regisztrációja nem minősül szerződésnek, így fizetési kötelezettséggel sem járnak.

4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelés véglegesítése gombra való kattintással, Némedy-Nyul Marianna Cecíliával kötöd.
Székhely: 9600 Sárvár, Laktanya utca 18. 3/8.
Kapcsolat: info@medihol.hu

5. A számlázás elektronikusan történik és a regisztrációkor megadott e-mail címre küldöm el az elektronikus számlát. Kérésre papír alapú számlát is kiállítok és postázok.

6. A panaszkezelés e-mailben történik. Bármilyen megoldandó helyzet, észrevétel jelzését erre az e-mail címre kell küldeni: info@medihol.hu

II. FIZETÉSI MÓDOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, banki befizetés

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN
A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot szöveges e-mailben kell jelezni az info@medihol.hu e-mail címre megküldve. A tárgymezőbe szerepeljen a „lemondás”, vagy „elállás”, a levél szövegében pedig a megrendelés időpontja, a megrendelő neve, és az a tény, hogy eláll a szerződéstől.
Összegezve: A zárt webfelület regisztrációja, és  letölthető fájlok hozzád való eljuttatása ELŐTT, bármikor elállhatsz a szerződéstől. Amint megérkeznek a letölthető fájlok az e-mail fiókodba, és amint megtörténik a regisztráció a zárt webfelületre, onnantól fogva megszűnik az elállás lehetősége, mert részemről a teljesítés megtörtént.

A nem magánszemély, cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN
Ebben az esetben a magánszemély, fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni. Az online képzések esetében a képzés megkezdésével – azaz a zárt oldalra történő regisztrációval – megszűnik az elállás joga, mivel a teljesítés megtörtént. Ha a postafiókodba megérkezett a fájlokat  tartalmazó e-mail, akkor már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ebben az esetben is a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik az elállás joga.

IV. SZERZŐI  JOGOK

A Medi-Hol Boldogságműhely online és személyes tréningjeinek jogtulajdonosa: Némedy-Nyul Marianna Cecília

V. ELÉRHETŐSÉGEK

info@medihol.hu

+36/30-317-0748


Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat – Medi-Hol Boldogságműhely

1. A Medi-Hol Boldogságműhely oldalán található anyagokhoz önkéntes feliratkozás révén lehet hozzáférni.

2. A feliratkozásnál az alábbi adatokat szükséges megadni:

– keresztnév, hogy nevükön tudjam szólítani az Olvasókat
– email cím, hogy a kért anyagokat továbbítani tudjam

3. Érintettek köre: azok az olvasók, akik szeretnének értesítést kapni a Medi-Hol Boldogságműhely programjairól, valamint mélyebb és részletesebb információkat az életvezetés, önismeret, párkapcsolat, és más alternatív gyógymódok témájában.

4. Az adatgyűjtés célja: az olvasó számára azon információk – és ezen információkhoz pluszban hozzákapcsolódó egyéb írások – eljuttatása, melyeket kérte.

5. Az ingyenes anyagokat kérő olvasók elektronikus marketing leveleket is kaphatnak a Medi-Hol Boldogságműhelytől egészen a leiratkozásukig. A marketinget tartalmazó leveleket szezonálisan, és az aktuálisan induló képzések, előadások kapcsán küldöm ki.

6. Az adatkezelés időtartama: az Olvasó önkéntes leiratkozásáig, vagy az általam történő regisztráció törléséig. Fenntartom a jogot, hogy előzetes indoklás nélkül töröljek regisztrációt.

7. A Medi-Hol Boldogságműhely oldalon történt regisztrációkor megadott adatait az olvasó bármikor kérheti megtekintésre, valamint kérheti azok módosítását, törlését.

8. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszakítható. Minden levelem legalján megtalálható a leiratkozási link, mely segítségével egy kattintással megszüntethető a regisztráció.

9. A Medi-Hol Boldogságműhely oldalon történő feliratkozáskor az elektronikus adatkezeléshez a  MailPoet (mailpoet.com) hírlevélküldő WordPress modult használom.

11. Regisztrációért ajándékba adott anyagaimat, kizárólag a Medi-Hol Boldogságműhely oldalon történt önkéntesen feliratkozott olvasóim számára szolgáltatom.

12. Az önkéntes regisztrációval épülő adatbázisomhoz senki másnak nincs hozzáférése

12. Jelenleg és a későbbiek folyamán sem fogok rendelkezni vásárolt adatbázissal! Harmadik féltől nem szerzek be olvasói adatokat.

12. A regisztrációkor megadott adatokat harmadik félnek, más vállalkozásnak vagy magánszemélynek nem adom át.

13. A Medi-Hol Boldogságműhely oldalon értékesítéssel kapcsolatos adatkezelés is történik. Kizárólag a Medi-Hol Boldogságműhely ügyfeleinek adatait kezelem, melyek a megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez, és a számlaadási kötelezettség teljesítéséhez szükségesek. Ezen adatok a következők: Teljes név, email cím, telefonszám (csak rendkívüli esetekben történő egyeztetés céljából), számlázási adatok (Számlázási név, irányítószám, város vagy község, utca, házszám), ÁSZF és Adatkezelési elfogadása.

14. Az adatok megadása vásárlás esetén is önkéntes. Azonban a vásárlás véglegesítéséhez szükséges az adatbekérő űrlapon lévő “a mező kitöltése kötelező” mezők kitöltése. “a mező kitöltése kötelező” mezőkre azért van szükség, mert ezen adatok hiányában, nem tudnánk pontosan kitöltött számlát kiállítani.

Érvényes: 2018. április 25-től, visszavonásig.