Párkapcsolat

cropped-fejléc5.jpg

Mielőtt szakítani, vagy válni akarnál…

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nincs olyan házasság, vagy párkapcsolat ahol bizonyos idő elteltével a pár valamelyik tagja ne érezné úgy, hogy valami elromlott kettőjük közt.

Talán most Te is egy ilyen helyzetben vagy. Csapdában érzed magad, mert szeretnéd visszahozni a kezdeti boldog időket, és úgy érzed, hogy a párod ebben már nem lenne partner.

Így meg sem próbálsz tenni érte, mert félsz az elutasítástól, az újabb fájdalomtól. Elfojtod a sérelmeidet, a szomorúságodat, a bántások okozta fájdalmadat, mert nem találod a megoldáshoz vezető utat. Talán önmagadat hibáztatod. Lehet, hogy a párodat, vagy valaki mást, miközben egyre távolabb kerültök egymástól.

Az, hogy ki hogyan éli meg a veszekedéseket, vagy a kimondatlan problémákból eredő feszültség elfojtását, különböző. Van aki folyamatosan szorong, stresszes, esetleg depressziós lesz a tehetetlenség érzése miatt, és van aki úgy gondolja, hogy ha nem vesz tudomást az elhidegülésről – fenntartva ezzel a megoldatlan problémát -, számára az is megoldás.

Ha Te is így gondolkodsz tudnod kell, hogy ebben az esetben könnyedén bekerülhet a “körbe” egy kívülálló harmadik fél, akivel ezeket a kínos állapotot nem kell megélni, elviselni. Megtörténik a hűtlenség, a megcsalás. A mi kultúránkban talán ez az egyik legelfogadhatatlanabb tett ami egy kapcsolatban bekövetkezhet. Erre vagyunk programozva, és a másikba vetett hitünket, bizalmunkat is örökre elveszthetjük, ha ez megtörténik.

Az esetek többségében ez bizony váláshoz vezet. Pedig csak az egymáshoz vissza vezető utat kellene idejében megtalálni, hogy ne éleződjön ki a helyzet a hűtlenségig.

A visszatérés őszinte szándéka esetén még a hűtlenség feldolgozására is van speciális megoldás.

Mindenki, így Te és Párod is képesek vagytok felfedezni magatokban azt az érzést, ami még időben tudatja veletek, hogy eljött az ideje a változtatásnak. Ez pedig első sorban nem a válás, hanem a megfelelő segítség igénybe vétele.

Bármilyen párkapcsolati probléma típusra megvan az a használható módszer, ami ÚJ HIDAT épít két ember közt, ha befogadják és következetesen alkalmazzák.

Szeretettel és segítő szándékkal adom át ezt a módszert és fogom mindkettőtök kezét addig, amíg rá nem találtok újra egymáséra.

Ha hasonló cipőben jártok, várlak téged pároddal együtt, szeretettel!

Lehetőséged van ITT most azonnal bejelentkezni!

Minden halogatással töltött nap csak rombolja a már  kialakult helyzetet.

Együttműködésünkről közösen meghozott döntés alapján,  párkapcsolati     tanácsadással, konfliktus kezelési és kommunikációs technikákkal segítem és kísérem a hozzám bizalommal fordulókat.

Kérlek tekintsetek rám úgy, mint egy Személyi Edzőre:

  • párkapcsolati válság helyzetekben,
  • a hűtlenség feldolgozásában,
  • veszekedés kezelésben,
  • elhúzódó kapcsolati problémák megoldásában,
  • a házasságban való elköteleződés előtti kételyek, kétségek tisztán látásában,
  • házasság előtti felkészítésben,
  • céltudatos kapcsolat gondozásban
  •         ne add fel, ha a párod nem partner ebben, egyedül is elkezdheted…

Tréningjeim célja az alkalmazott segítő módszer alapján a párkapcsolati  problémák okainak feltárása és jövő orientált pozitív megoldása.  Maximális tudásomat és tapasztalatomat adom át, a  végeredmény a közös munkán túl kettőtök szándékán és hozzá állásán  múlik.

Távol áll tőlem bármilyen társadalmi nézettel való azonosulás, ítéletalkotás, minősítés, vagy  szubjektív egyéni vélemény nyilvánítás.

Objektív szemlélettel,  szeretetteljes segítő szándékkal továbbítom a tudásanyagot amelynek elsajátításával, rendszeres használatával és az életviteletekbe történő beépítésével, stabil alapokra helyezhetitek közös életeteket, házasságotokat.

Bízom a fiatalabb nemzedék értelmi és érzelmi intelligenciájának fejlettségében és a minőségi párkapcsolatra törekvés igényében.

Valamint bízom az idősödő párok élettapasztalatában és bölcsességében, mely igazolja azt a tényt, hogy minden párkapcsolati  problémára van pozitív, használható megoldás.

Szeretettel várok mindenkit, hogy soha ne veszítsék el, vagy útmutatásommal újra megtalálják egymásban a csodát.

MERT SZERETNI ÉR !

Díjmentesen letölthető e-könyvemért iratkozz fel a Hírlevelemre itt.

párkapcsolat, megcsalás
Hogyan előzzük meg a megcsalást?

hírlevél feliratkozás

 

KIZÁRÓLAG PÁROKNAK!

Az ülés ára: 20.000 Ft/alkalom.

Személyes megbeszélésre egy rövid probléma leírással itt tudsz jelentkezni: info@medihol.hu

Közvetlen üzenetet küldhetsz: Itt írd meg miben segíthetek!

Némedy-Nyul Marianna Cecília

Párkapcsolati Coach- Házassági tanácsadó- Face to face tréner Életgyógyász