Coaching

párkapcsolati vészhelyzet

Ha úgy döntöttél, hogy találkozzunk…

Személyes találkozó, vagy coaching időpontját, módját előzetesen e-mailben, vagy telefonon egyeztetjük.

Tudom, ha eldöntötted, hogy egyéni vagy párkapcsolati problémád megoldásához segítséget kérsz, szeretnél minél előbb a megoldás birtokában lenni. Kérlek legyél türelmes magaddal! Hidd el a közös munkánk nyomán gyors és hatékony eredményeket tudsz elérni az eddig kilátástalannak tűnő  személyes vagy kapcsolati konfliktusaid, problémáid megoldásában.

Átadom neked azt a  “javító készletet”, amely speciálisan az általad megélt negatív élethelyzet megváltoztatását teszi lehetővé számodra. Teszem ezt a tőlem elvárható maximális elhivatottsággal és segítő szándékkal. A szakértelmembe vetett bizalmaddal és a valódi javító szándék melletti elköteleződéseddel, valamint a következetesen végzett munkával elért eredmény egy kiteljesedett, boldog élet és párkapcsolat lesz. Erre jogosan lehetsz majd büszke.

Igaz mindez a páros és az egyéni tanácsadásra egyaránt.

Kívülállóként, tapasztalatom és tudásom birtokában egy új nézőpontot mutatok, hogy innen szemlélve megtaláld a megoldást. A közös munka során nem adok konkrét tanácsot, utasítást. A  megoldásaidat magadból fogod meríteni, egy másik nézőpont alapján. Ehhez vannak meg az eszközeim, ebben mutatom majd neked az irányt.

Mennyi ideig tart és mennyibe kerül?

Párkapcsolati coaching pároknak 120 – 150 perc  20.000 Ft/alkalom.

Életgyógyász egyéni tanácsadás 60-90 perc  10.000 Ft/óra.

Skype konzultáció 60  perc 6.000 Ft/óra.

A halogatás nem oldja meg helyetted!

Jelentkezz be a probléma rövid leírásával MOST az info@medihol.hu e-mail címen

Szeretettel várlak. 

MERT ÖNMAGADAT SZERETNI ÉR!

Némedy-Nyul Cecília