Életgyógyászat

Szeretettel köszöntelek az Új Életed kapujában!

Én már megjártam az utat, ami most még keresőként előtted áll. Elindultam, elbuktam, tapasztaltam, tanultam és újra elindultam. Most már biztosan tudom, hogy amit meg kell tennünk azt nem teheti meg helyettünk senki más. Neked azonban már sokkal könnyebb lesz végigjárni, mert támogatlak és átadom a tudásomat, ha engem kérsz meg rá. Segítek, hogy az utadra találj és ne is téríthessen le róla már soha senki és semmi sem. Csak indulj el, és minden úgy lesz ahogy az neked a legmegfelelőbb, ebben biztos lehetsz. Az élet majd támogat a döntésedben.

Ha azt választod, hogy mégis becsukod a szemed, tudd, hogy akkor is lesz életed. Azt kell most eldöntened, hogy az élet királya, vagy koldusa szeretnél lenni.

Nem vagy egyedül, ha kell én fogom a kezed, amíg megtanulsz majd önállóan is a számodra kijelölt úton járni. Tapasztalataimmal, tudásommal és megértő szeretetemmel kísérlek az utadon.

Várlak sok szeretettel.

Dönts a saját életed mellett, és halogatás helyett írj nekem MOST!

Az életvezetési tanácsadás is mint minden segítő módszer,  akkor válik valóban hasznossá, ha már megszületett  a szívből jövő, pozitív változás igénye

Egyéni tanácsadáson szeretet teljes, támogató környezetben várlak. Egy-egy konkrét megoldatlan élet helyzetre fókuszálva, együtt megkeressük a válaszokat, melyek elvezetnek a pozitív megoldáshoz.

  • emberi kapcsolatok ( pár-gyerek-szülő kapcsolat) területén
  • munkahelyi környezetben
  • hivatás megtalálásában
  • egészségben
  • önmegvalósításban
  • pénzügyekben
  • bármilyen stresszes, traumatikus élethelyzetben

fennálló problémával kapcsolatban.

A megoldatlan egyéni és kapcsolati problémák legfőbb oka önmagunk tisztánlátásának, vagyis az önismeretnek a  hiánya.

Életünk bármely területén tapasztalhatunk olyan problémákat melyek megoldását nem látjuk.  Megakadályoznak azok a tudattalan gátló hiedelmek melyek neveltetésünk, szocializációnk során a személyiségünkbe épülve részünkké váltak.  Egy külső nézőpont, egy  más fajta megközelítés akár azonnali szemlélet váltást és ezzel egyidejűleg gyökeres változást idézhet elő probléma megoldó képességünkben.

Kellő elhatározással, a változtatás igényével, a támogató technikák elfogadásával és felelősségteljes alkalmazásával mindenki megtalálhatja a saját testi, lelki harmóniájához vezető megoldását.

MERT SZERETNI ÉR!

További hasznos információkért, az Ajándék e-könyvért iratkozz fel a Hírlevelemre itt:

feliratkozás

Bejelentkezés egyéni tanácsadásra rövid probléma leírással az info@medihol.hu e-mail címen.

Az ülés díja: 10.000 Ft/óra.

       Közvetlen üzenetet írhatsz: Itt írd meg miben segíthetek!

Szeretettel várlak!

Némedy-Nyul Marianna Cecília Életgyógyász-Párkapcsolati coach- Face to face tréner- Házassági tanácsadó- Spirituális tudatosság tréner-Manuálterapeuta- Access Bars kezelő