Feliratkozás hírlevélre

e-book űjHa FELIRATKOZTÁL

1 napon belül megkapod ezt  az e-könyvet,  és benne hasznos tudást, információkat, hogy a saját kérdésedre választ találj.

Bónusz Ajándék!!!

kupon jóA fenti Menüből bármit választhatsz! A  Kupon minden szolgáltatásom árából 50 % kedvezményt biztosít számodra az 1. alkalommal.

 

BEVEZETŐ AZ E-KÖNYVHÖZ

Sok szeretettel ajánlom ezt a rövidke könyvet mindazoknak a lelkes olvasóknak akik velem együtt rendíthetetlenül hisznek Férfi és Nő hosszan tartó boldog együttlétében.

Útmutatóval és gyakorlati tanácsokkal szolgál ez a néhány oldal a párkapcsolat bármelyik szakaszában élő, a boldogságukért tenni akaró pároknak. A kezdődő udvarlástól, a házasság előtti időszakon át a már hosszabb ideje működő, netán döcögő életszakaszban egyaránt.

Ahhoz, hogy kapcsolataink mindkét fél számára folyamatos örömforrássá váljanak, nem elég rutinból élni egymás mellett. Kell a törődés, a figyelem, a gondoskodás, hogy együtt és egyedül is jól érezzük magunkat.

Természetesen ez minden emberi kapcsolatra vonatkozó általános szabály.

Azonban az, hogy ezeket milyen módon tudjuk egymás számára megfelelően biztosítani, nem mindig egyértelmű. Talán ennek egyik oka lehet, hogy a szocializálódás már kora gyermekkorunktól azt kívánja tőlünk, hogy ahhoz, hogy elfogadjanak és befogadjanak úgy kell viselkednünk és gondolkodnunk, ahogy a környezetünk elvárja.

Ezért egy idő után önkéntelenül is azt feltételezzük, hogy mindannyian ugyanolyan szabályok szerint élünk, egyforma sémák mentén gondolkodunk és cselekszünk.

Ha ez a feltételezésünk egy kapcsolatban alkalmanként nem kap visszaigazolást, akkor úgy érezzük valami elromlott. Holott semmi másról nincs szó mint arról, hogy elsősorban a tudatalattinkban elraktározódott mintáink és átélt tapasztalásaink vezérlik működésünket, határozzák meg tetteinket.

Ez azonban a Föld minden egyes lakójánál mást és mást jelent.

Érdemes hát egy kicsit a mélyére ásni viselkedésünk miértjeinek, és ezzel egyidejűleg megértjük konfliktus helyzeteink gyökerét is.

Mint tudjuk az ásás, a szó eredeti értelmében sem könnyű feladat. Így van ez akkor is, ha önmagunkban vagy a másik ember viselkedésében tesszük képletesen ugyanezt.

Most erre kérlek téged kedves olvasó, és hidd el, kell hozzá némi bátorság.

Kitartást és türelmet kívánok, ha belevágsz. Hiszen ezért vagy itt.

Legyen az olvasással töltött idő hasznos, és tanulságos szórakozás.

Fogadd tőlem minden sorát szeretettel.

A könyv végén megtalálod azt a Varázsigét mely egyben válasz is a Nagy Kérdésre…  “Hogyan előzzük meg a megcsalást?”

Kellemes időtöltést és jó tanulást kívánok.

MERT SZERETNI ÉR!

Szeretettel:

Némedy-Nyul Marianna Cecília                                                                         Párkapcsolati coach Életgyógyász