Könyv ajánló.

 

Ha szeretnéd elolvasni a “Hogyan előzzük meg a megcsalást?” c. e-könyvet, akkor vélhetően hosszabb ideje párkapcsolatban, vagy házasságban élsz. Lehet, hogy már túl vagytok az első néhány hónapon, vagy talán éven is és úgy érzed elmúlt a lángolás, az a bizonyos “lila köd”.

Talán előfordul, hogy vannak hullámvölgyek a kapcsolatotokban, hogy a pároddal nem értitek úgy egymást mint az elején. Esetleg konfliktusok, veszekedések is tarkítják a hétköznapjaitokat, amivel nem igazán tudtok mit kezdeni.

Ha úgy érzed tanácstalan vagy, mert nincs kivel megbeszélni a problémádat és a pároddal sem találod már a közös hangot így egyre jobban eltávolodtok egymástól, akkor ez a könyv biztos alapot nyújt egy új nézőpont elsajátításához.

Miközben olvasod gondolj arra, hogy eddig egy sötét szemüvegen át szemlélted az eseményeket, ami most lekerül a szemedről, és a beáradó napfény egészen más megvilágításba helyez mindent.

Bízom abban, hogy a könyv a megelőzést szolgálja majd számotokra, és nem történt még megcsalás egyik fél részéről sem. Amennyiben mégis, akkor egy speciális módszerrel még visszafordítható az összetartozás útjára, amennyiben mindkét fél őszintén szeretné.

Amennyiben egyedülállóként olvasod el, mert szeretnéd megóvni önmagadat és a leendő kapcsolatodat a csalódástól, akkor az előre látásodhoz gratulálok! Felkészülten, egy szélesebb látószögből hatékonyabban tudod majd kezelni a konfliktus helyzeteket.

Szeretettel küldöm neked a “Hogyan előzzük meg a megcsalást?” c. e-könyvemet.

A könyvet itt tudod letölteni: Hogyan előzzük meg a megcsalást?

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy (esetleg többszöri) elolvasás után, megírod a véleményedet!

Hálás lennék érte!

Amennyiben mégis jó lenne, ha egy Személyi Edző segítene rendezni a kapcsolatodat, vagy Te magad szeretnél fejlődni, önmagad működését tisztábban látni, kérlek keress meg az info@medihol.hu e-mail címen!

Szeretettel és megértéssel várlak a MEDI-HOL Boldogság Műhelyben.

MERT SZERETNI ÉR!

Némedy-Nyul Marianna Cecília

Párkapcsolati (coach) tréner, életgyógyász