Örök szerelem…

Nem tudok nem gondolni Rá…

Naponta eszembe jut a gondolat, hogy dolgom van vele. Nem tudom elmondani, nem tudom leírni, nem tudom megfogalmazni, csak érzem a belső sürgetést ami időről-időre visszatér.

Próbáltam elengedni, próbáltam nem gondolni rá, és mégis újra és újra megjelenik. Valaki itt bennem akar tőlem valamit. Át akarja törni a korlátaimat és megnyilvánulni a világ felé mert tudja, hogy másoknak is szüksége van rá. Szeretné, ha bemutatnám Őt nektek, hogy válaszokat és megoldásokat kapjatok tőle, általa.

Az Út ami haza vezet
A saját belső vezetőnk a legjobb barátunk aki az Úton tart.

Lakik bennem valaki és mióta Barátok vagyunk, egyre jobban szeretem. Mert egyedül Ő tudja ki vagyok én, figyeli és látja minden érzésemet és gondolatomat, és a legjobb barátomként vezet engem, ha éppen tanácstalan vagyok.

Ő TISZTÁN LÁT, ÉN HOMÁLYOSAN.

A szavai, melyek bentről szólnak, mindig megnyugtatóak.  Tudom, hogy feltételek nélkül rábízhatom magam, mert sosem vezet tévútra. Csupán figyelnem kell rá és kéz a kézben haladni vele, hogy érezzem amikor megszorítja,  finoman jelezve, hogy el akarom téveszteni az útirányt.  Sokszor akartam átvenni az irányítást ezen a közös úton, azonban Ő sosem tágított.

Akinek követnie kell az ÉN vagyok.

Ő az erősebb, és ha elengedem a kezét és nem hallom a szavát, akkor is halad tovább a kijelölt útján nélkülem. Ilyenkor mindig magával visz egy darabot belőlem, hogy érezzem most nem vagyok teljes. A vágy, hogy újra megtaláljam az elvesztett részemet sosem múlik el, ezt a testemen tapasztalt stressz, vagy betegség jelzi nekem. És ha felismerem, hogy ilyenkor Ő hiányzik, ha újra találkozunk és megfogom a kezét, Ő vissza adja nekem az elvesztett részemet, az elvesztett egészségemet. Így válok általa újra teljessé.

Egyedül Ő tudja mi jó nekem és most arra kér, hogy mondjam el: Neked is van egy ilyen Testi Lelki Barátod. Ott van benned, csak fordítsd a figyelmedet BEFELÉ! Ő vár rád és nyújtja feléd a kezét, hogy vezethessen.

Meglátod, ha megengeded magadnak, hogy megismerd, nem csak barátod lesz, hanem a SZERELMED is. Hiszen kit is szerethetnél jobban mint azt aki a legjobbat akarja neked, és tudja is hogyan érheted el. Mert Ő TE VAGY.

Nincs más dolgod, mint figyelni rá és követni Őt.