Tudod, hogy mit szeretnél?

Bármilyen probléma merül fel az ember életében, egy idő után egyfajta belső nyomás hatására elérkezik annak az ideje, hogy feltesszük magunknak a kérdést: Valójában Mit is Szeretnék? Mi a célom? Hova akarok eljutni? Mitől érezném jól magam?

Amikor ezekre a kérdésekre kellene válaszolnod, Te is csak széttárt karokkal állsz, és fogalmad sincs a válaszokról?

Amennyiben így van, olvass tovább, hogy kiderüljön miért.

Tárd fel lelked csodáit
Tárd fel önmagad titkait Sárváron a Medi-Hol Boldogságműhelyben

Amikor nem érzed jól magad valami miatt, akkor kizárólag arra koncentrálsz, ami neked akkor és ott nem jó. Vagyis, ha azt kérdezné meg bárki, hogy: Mit nem akarsz, biztosan kapásból tudnád sorolni a válaszokat.

Ezzel azonban semmi mást nem érnél el, mint amit a saját farkába harapó kígyó. Újra és újra felemlegetnéd a benned kellemetlen érzéseket okozó történéseket, ami folyamatosan ugyanabban a lehangoló állapotban tartana.

Annak érdekében, hogy ki tudj lépni ebből a bekattant, negatív, lehúzó érzelmi spirálból, a gondolataidat teljesen más irányba kell terelned. Ez az irány pedig nem lehet más mint az, amit szeretnél elérni annak érdekében, hogy kellemes, felszabadult és boldogító érzéseket élhess át.

A probléma megoldás legelső és legfontosabb lépése tehát, hogy magad mögött hagyod a jelenlegi rossz érzést okozó külső körülményeket, és azon fáradozol, hogy a figyelmedet befelé, önmagadra fordítva megtudd, hogy mi is az amit szeretnél. Ki lennél Te, és hogyan éreznéd magad anélkül a kellemetlen élmény nélkül, ami most megkeseríti az életedet?

Tudom, hogy így első olvasásra ez nagyon nehezen kivitelezhetőnek tűnik. Tudom, hogy könnyű mondani, hogy hagyd magad mögött a rossz érzéseket, mert azok állandóan visszatérnek és nem hagynak békén. Tudom, hogy szívesen megszabadulnál tőlük, mégis újra és újra ott nyüzsögnek a fejedben és kénytelen vagy körülöttük pörögni.

Tudom, hogy amikor azt mondom neked, hogy: Engedd el ezeket az érzéseket, akkor legszívesebben elküldenél melegebb éghajlatra. Hiszen megtennéd te, ha végre megmondaná valaki, hogyan is kell.

Hidd el, senki sem tudja megmondani. Neked kell kiásni magadból az okot, hogy miért van szükséged a rossz érzésekre. Mit adnak neked? Milyen előnyökre tehetsz szert általuk, vagy az esemény által ami aztán a rossz érzéseket kiváltja belőled? Gondoltad volna, hogy minden kellemetlen érzést okozó gondolatodnak, cselekedetednek van számodra pozitív hozadéka? Na ezt kell megtalálnod Önmagadban.

Amint tisztán látod, hogy mindenre amit megtapasztalsz, valamilyen önmagad elől elrejtett okból szükséged van, akkor képes leszel ezeket az okokat megszüntetni magadban. Ha nem lesz ok, nem lesz okozat sem. Eltűnik minden, ami bánt.

Drukkolok, hogy sikeresen megtaláld a fájdalmaid gyökerét. Amennyiben ez így túl bonyolultnak, vagy nehéznek tűnik neked, gyere el egy személyes konzultációra és segítek, hogy megtaláld, megértsd és szeretettel elengedd.

Várlak a Medi-Hol Boldogságműhelyben.

Egy rövid probléma leírással ITT tudsz elérni és időpontot kérni.

MERT SZERETNI ÉR! Önmagadat is ! 🙂

Annak érdekében, hogy írásaim első kézből eljussanak hozzád, kérlek iratkozz fel a Hírlevelemre, és egy párkapcsolatot támogató e-könyvet küldök neked ajándékba.

hírlevél feliratkozás

Némedy-Nyul Cecília

Párkapcsolati coach – Életgyógyász