Kívánságunk parancs az univerzumnak

Előző bejegyzésemhez kapcsolódva – egy kis kitérővel – megint egy cikk tartalmáról jutottak eszembe gondolatok.

Most az ellenkező pólussal – a végeláthatatlan gazdagsággal – kapcsolatban. A szerző nyálcsorgatóként elénk tárta a világ olyan luxus szállodai lakosztályainak szemet gyönyörködtető fotóit, melyekről a hozzánk hasonló valóban azt gondolja, hogy fényképen is csak véletlenül láthatja

gondold magad gazdagra
válaszd a luxus életet a világ tetején

Vajon valóban így van ez? Tényleg a Föld lakóinak csak egy elenyésző töredéke jogosult arra, hogy élvezze az elképzelhető legnagyobb luxust? Mitől lettek ők kiváltságosok? Hiszen azt gondolnánk hitünk szerint, hogy Isten és az Univerzum előtt mindenki egyenlő. Vagy mégsem? Ki és milyen alapon dönti el, hogy melyik embertársunk érdemli meg a legmagasabb szintű anyagi jólétet és melyik nem?

Amit most leírok, talán nem fog tetszeni, mert azt gondolom MI MAGunk döntöttük el.

Most felháborodhatsz, hogy te ilyen döntést sosem hoztál. Mivel ezzel kapcsolatban már írtam egy bejegyzést, ezért a gondolatom eredetét megtudhatod, ha elolvasod ITT.

Tehát, most már tiszta a kép. Valójában mindent amiben élünk mi magunk választottunk saját magunknak. Ezek a körülmények biztosítják a tanulás lehetőségeit ahhoz a fejlődési szakaszhoz melyet felvállaltunk mielőtt leszülettünk.

Az első számú tény elfogadása

Fogadd hát el, hogy ez a te döntésed volt. Így már sokkal jobban érezheted magad, mert tudod, ha ezt a döntést meghozhattad még ha tudattalanul is, most akkor hozhatsz egy másikat. Most azonnal.

Na, hogy hangzik? Szerintem, ha ezt a bejegyzést olvasod, számodra ez remek hír. Mert már megértél rá, felnőttél hozzá, hogy befogadd.

A világban élő dúsgazdag emberek legnagyobb része örökölten kapta a gazdagságot, csak néhány van köztük aki a saját céltudatosságával, akarat erejével, kitartásával és elszántságával képes volt a csúcsra jutni. De mivel vannak ilyenek, ezért van minta arra, hogy ez elérhető. Csak el kell hinnünk önmagunkról, hogy mi is képesek vagyunk rá.

Hogyan?

A következő bejegyzésben talán arra is sor kerül.

További jó elmélkedést kívánok és a legnagyobb szeretettel dédelgesse mindenki a saját álmait!

MERT SZERETNI ÉR!

A bejegyzéseket első kézből olvashatod, ha megadod az e-mail címedet itt, cserében küldök neked egy E-könyvet és egy Kedvezmény Kupont. Iratkozz fel MOST!

hírlevél feliratkozásBármilyen problémád vagy kérdésed van írj nekem az info@medihol.hu e-mail címre és készséggel válaszolok.