Életküldetés

A spirituális elméletek szerint örökkévaló bölcs és szabad szellemek vagyunk. Az univerzum energiájának és ezáltal az isteni szeretet energiájának része, amely anyaggá – fizikai testté – sűrűsödve leszületett ebbe a Földi létbe, hogy megtapasztalja azokat a tanulnivalókat amelyeket csak itt ezen a Föld nevű tanuló bolygón a három dimenziós világban élhet meg.

A szellem az általa vezérelt lélek által kerül kapcsolatba azzal a testtel amelyet leszületése előtt kiválaszt magának. Természetesen ez a kiválasztás sem a véletlen műve,

életút, életfeladat
életfeladat amiért erre a bolygóra születünk

mert minden egyes életben új és új feladatokkal kell megküzdenünk, s csak akkor kapunk egy következő magasabb szintű tanulni valót egy újabb életben, ha az előzőt már teljesítettük. Ezért a lélek a leszületés előtt elkészíti az élettervet ami szerint a megvalósítandó életfeladatot be tudja teljesíteni. Ehhez aztán kiválasztja a születés legmegfelelőbb időpontját és a tanítóként legalkalmasabbnak ítélt szülőpárt és környezetet.

A születésünk időpontja az éppen aktuális bolygóegyüttállás szempontjából rendkívül fontos, mert az aktuális együttállás határozza meg az életfeladatunk beteljesítéséhez szükséges támogató energiákat, többek közt a Föld rezgésének energiáját. Azt, hogy minden egyes ember egyedi energia csomaggal érkezik már tudományos kutatásokkal is bizonyították. Ezeknek az energia halmazoknak a működtetése határozza meg a személyiségünket és az életünk minőségét.

A szülők kiválasztásával pedig biztosítja magának a leszülető lélek, hogy általuk olyan környezeti hatásokkal találkozzon amelyek megadják számára a megtanulandó feladathoz szükséges öröklött tulajdonságokat és külső impulzusokat.

Tehát a lelkünk már a megszületésünk előtt tudja, hogy mi az a célfeladat amiről szól majd az életünk. Ezt nevezzük élet küldetésnek. Az univerzum energiái pedig folyamatosan támogatnak amíg ezt az utat járjuk. Ehhez kapjuk még ajándékba a “szabad akarat” képességét, melynek használata jelentős mértékben befolyásolja a bejárt életutunk minőségét.

A folytatást olvasd el a Miért nem vagyunk boldogok? című bejegyzésben.

Friss információkért az ajándék e-könyvemért és a kedvezmény kuponért iratkozz fel a Hírlevelemre most!

feliratkozás

Bejelentkezés rövid probléma leírással az info@medihol.hu e-mail címen

Szeretettel várlak. 

Némedy-Nyul Marianna Cecília                                                                          Életgyógyász-Párkapcsolati coach