Nézz befelé és lásd MAGad!

Milyen érzés tudni, hogy erős vagy?

Milyen érzés tudni, hogy magabiztos vagy?

Milyen érzés tudni, hogy jólétben vagy?

Milyen érzés tudni, hogy szeretve vagy?

Milyen érzés tudni, hogy jó vagy?

Milyen érzés tudni, hogy KI VAGY TE?

Milyen érzés…?

Csak tedd fel magadnak a kérdést és figyelj befelé!

Hiszel-e magadnak? Elhiszed-e azt, hogy ez valóban mind benned van? Látod-e magadban? Érzed-e, hogy így van?

Ha igen, akkor már tudod mi a szárnyalás a szabadság szárnyain.

Ha még bizonytalan vagy, akkor KEZDD EL MOST felfedezni Ön MAGad.

Nézz befelé a válaszokért
Önmagunk megtalálásának egyetlen lehetséges módja önmagunk megfigyelése, az önismeret.

Mondjuk csendesítsd el néhány percre a mentális zajt a fejedben, engedd el a gondolataidat. Lazulj el, csukd be a szemed és csak egy kérdést tegyél FEL.

Valóban FEL felé kérdezz, és várj amíg megjön a válasz. Lehet, hogy elsőre nem veszed észre, azért csak próbáld kitartóan. Mert jön. Mindig jön.

Egy átsuhanó gondolat, mely kellemes érzéssel párosul. Ő az.

Lehet egy konkrét vágy, vagy megoldandó feladat, de megoldásokra vagy éppen feladásokra utaló gondolat foszlányok is megjelenhetnek. Csak figyelj befelé és feltárul előtted az út.  Aztán már csak egy dolgod van, elfogadni és kitűzni a hozzá kapcsolódó CÉLt.

A munka itt kezdődik el. Mert most már tudod, hogy mi a dolgod és a legfontosabb feladatod, hogy:

Soha ne téveszd a szemed elől a CÉLt.

A fókuszod mindig önmagadon legyen.

A döntéseid mindig a kitűzött CÉL felé vigyenek.

A nagy célokat csak úgy valósíthatod meg, ha apró részfeladatokra bontod és minden egyes kicsi feladat megvalósítását sikerélményként éled meg. Ez lesz a munkád és a kitartásod eredménye.

Ez adja számodra az egyre növekvő önbizalmat és erőt a továbblépéshez. Ennyire egyszerű, ha tudod, hogy ki vagy és mi a dolgod.  A növekvő önbizalom az alapja a pozitív önértékelésnek, a magabiztosságnak. Mikor elégedett vagy magaddal az elért eredményeid miatt, akkor jónak gondolod magad. Már nincs szükséged arra, hogy kívülről megerősítsenek bármiben is, hiszen önmagadnak bizonyítottad már, hogy mi az amire képes vagy. mert bármire képes vagy, ha elhiszed magadnak. Ezért az érzésért már könnyedén fogod szeretni Ön MAGad. Mikor eljutsz erre a pontra, akkor fogod érezni, hogy a világ is SZERET. Azért aki VAGY. ÖNMAGADÉRT.

MERT SZERETNI ÉR!

Na és hogy jön ide a pénzhez való viszonyunk?

A következő bejegyzésből ez is kiderül.

A bejegyzéseket első kézből olvashatod, ha megadod az e-mail címedet itt, cserében küldök neked egy kapcsolat javító E-könyvet és egy Kedvezmény Kupont. IRATKOZZ FEL MOST!

hírlevél feliratkozásBármilyen problémád vagy kérdésed van írj nekem az info@medihol.hu e-mail címre és készséggel válaszolok.