Vállald önmagad!

A félelmet  az ego ülteti el az elménkben, mert ezzel tud minket a komfortzónánkon belül, vagyis az általa vélt biztonsági zóna határain belül tartani. Fejlődni és az életünkön pozitív irányba változtatni azonban csak úgy vagyunk képesek, ha el tudjuk dönteni azt, hogy a félelmeink valósak-e az adott helyzetben, vagy csak egyfajta kényelmi helyzetet, hivatkozási alapot gyártunk önmagunk számára.

Mindezt azért, mert nem merünk lépni egy új, ismeretlen közegbe

ahol nagy valószínűséggel esélyt kapunk rá, hogy elérjük a hőn áhított célunkat. Azt amire vágyunk, amitől boldogok vagyunk, ami a legbelső indíttatásunk. Amit a lelkünk súg.

Amikor ezt a nagy bátorságot követelő lépést képesek vagyunk megtenni, megérezzük az önfelvállalás ízét. Mert nem számít, hogy mások  mennyire féltenek, óvnak, vagy mi történt korábban. Egy dolog számít, hogy azt tettük ami nekünk a legjobb volt abban a pillanatban.

Akkor is, ha végül kiderül, hogy még nem ott vagyunk ahova indultunk, de már tudjuk, hogy a belső navigációnk hogyan is működik.

Amikor idáig eljutsz, akkor kezded majd el szeretni Önmagadat! Miért? Mert most már bevállaltad! Mit ?

A teljes felelősséget a döntéseidért, a valódi vágyaidért, hogy megtaláld önmagad és a valódi élet feladatodat.

Ha elbuksz, majd felállsz! Nem teszi meg senki helyetted! Tanulsz belőle és mész tovább!

Azonban, ha elindulsz a szárnyaidon a felhők felé, tudni fogod, hogy minden lehetőség a tiéd. Mert te hoztad meg a döntést és ezt ezután is bármikor megteheted. Indulj hát és Szárnyalj!

Becsüld nagyra az eredményeidet bármilyen kicsik is, hisz a Tiédek. Szeresd értük Önmagadat!

Mondd neked ez nem hiányzik???

Gondold át és ha segítség kell, hogy megleld a belső iránytűdet, itt vagyok.

Szeretettel várlak…

Friss információkért, az ajándék e-könyvemért és a kedvezmény kuponért iratkozz fel a Hírlevelemre most!

feliratkozás

Bejelentkezés rövid probléma leírással az info@medihol.hu e-mail címen

Szeretettel várlak. 

Némedy-Nyul Marianna Cecília                                                                          Életgyógyász-Párkapcsolati coach