Mit akar a betegség?

Tehát, miért is kell baráti figyelmeztetésként értelmezni a betegséget, vagy bármilyen testi tünetet?

Képzeljük el, hogy a Testünk egy kamion. A kamionnak van egy tulajdonosa ami a bennünk létező örök életű bölcs Szellem. Tud rólunk mindent. Azt is, hogy honnan jöttünk, és hogy hova tartunk, mit vállaltunk be leszületésünk előtt teljesítendő feladatként, vagyis mi a kamion célállomása.

Ennek a célnak a megvalósításához van szükségünk ebben a földi, anyagi világban a testünkre, a kamionra, mert csak általa juthatunk hozzá azokhoz a tapasztalatokhoz,

kamion test
kamion test

amiktől fejlődik a tudatosságunk és megvalósítjuk az élet feladatunkat. Vagyis kamionunk a terv szerint majd elszállít a célig. A kamion tulajdonosa tehát a Szellemünk.

Aztán van a nagyfőnök, a Lélek. Ő a közvetítő a Szellem és a Test között. Neki kellene engedelmeskednünk, ha a jó irányba akarunk haladni. Ő súg, tudatja velünk a helyes koordinátákat az érzéseinken keresztül. Az Elme az aki a kormányt fogja, és a gázt meg a féket nyomja, amely cselekvésre készteti a testünket, vagyis a kamiont.

Megszületünk és a kamionunk elindul a számára kijelölt úton,a három dimenziós földi élet útján. Nem kell azonban sokat várni, mert egyszer csak az úttól távol valami hívogató, csillogó, csábító, vagy félelmet keltő illúziót vél látni, és máris megszólal az ego. S a lélek hangját, az eredeti útvonalat figyelmen kívül hagyva kamionunkat letéríti a kijelölt útról, mert valami extra csodát, vagy izgalmas kalandot vár.

Hiszen az eredeti út számára túl egyhangú. Ott nincsenek akadályok, csak szeretet van, jóság, belső béke, egység és a lét. Kell egy kis izgalom, egy kis félelem, egy kis megfelelési kényszer. Vagy egy kis becsvágy, irigység, önteltség, bosszú, hazugság, büszkeség. Miért is? Azért, hogy a környezetünkből ránk ragadt szokásoknak, mások által kreált hitrendszereknek, társadalmi elvárásoknak mindenáron megfeleljünk. Mert úgy hisszük, hogy ettől válunk szerethetővé. Mindent ennek érdekében teszünk.

A szeretet és a nagyrabecsülés utáni vágy az, ami motiválja a cselekedeteinket még akkor is, ha ezért fel kell áldoznunk önmagunkat, valódi értékeinket.

Olvasd tovább a folytatást itt:  Ne rohanj a szakadék felé!

Friss információkért az ajándék e-könyvért és a kedvezmény kuponért iratkozz fel a Hírlevelemre itt!

feliratkozás

Bejelentkezés egyéni terápiára rövid probléma leírással az info@medihol.hu e-mail címen

Szeretettel várlak. 

Némedy-Nyul Marianna Cecília                                                                          Életgyógyász-Életküldetési Konzulens