Szegénység vagy gazdagság tudat?

Kedves olvasóm!

Most arra kérlek, gondolj vissza eddigi életedre. Előfordult-e az, hogy bármi anélkül megvalósult, hogy előtte gondoltál volna rá?

Vásároltál-e autót, lakást, egy ruhát, vagy cipőt? Vagy akár csak egy kiflit, hogy előtte ne gondoltál volna arra, hogy kell neked.  A társadra akivel élsz gondoltál-e mielőtt megismerted? Érezted-e az égető vágyat, hogy milyen csodás érzés lenne, ha megtalálnád  Őt?

Hát persze, hogy IGEN!

teremtő gondolat hatalma
Minden teremtés egy gondolattal kezdődik, a megvalósítás eszköze a pénz.

Világunkban minden amit érzékelünk, ami körülvesz minket először a gondolatunkban születik meg. Vagy valaki máséban. Mondjuk egy mérnökében, aki megtervez egy hidat, házat, utat, bútort, bármit.

Minden a gondolatból keletkezik. A gondolat pedig határok nélküli. Ami gátat szab neki az csak a már megélt tapasztalásainkból származó korlátozó tévhitünk.

Így van ez a pénzzel is. Annyi lehet belőle, amennyit képes vagy a magadénak érezni. Mégpedig az által, hogy hiszel a saját céljaidban, a vágyaidban és leginkább önmagadban, hogy ezeket képes vagy megteremteni, mert megérdemled. Hiszen nem vágynál rá, ha valahol mélyen már nem éreznéd a sajátodnak. Ami nem engedi, hogy elérd, az a korlátozó hitrendszer amit a környezetedből begyűjtöttél és magadévá tettél.  Ha vissza gondolsz a legkorábbi emlékeidre megtalálod-e ott, a kicsi gyermek gondolatai közt a szegénység gondolatát, vagy érzését?

Nem ezzel születtél, így ezeket most gyorsan el is felejtheted!

Egyszerűen csak el kell hinned, hogy minden álmod valóra válik, ha tudod merre visz az UTAD,  A SZENT CÉLOD. Ez nagyon fontos.

Soha sem a pénz az ami hiányzik nekünk, hanem az az érzés amit az általa megszerzett javak birtoklása okoz bennünk. A pénz egy eszköz ahhoz, hogy elérd a Földi világban a téged boldogsággal elárasztó érzéseket.  Mivel rengeteg dolog van ami kellemes érzést okoz az embernek, ezért rengeteg pénzre vágyik. ez teljesen természetes. Ez is feladatunk amíg itt vagyunk, hogy megtapasztaljuk a pénz nyújtotta örömöket és bánatot egyaránt.  A dúsgazdag emberektől sem a pénzt irigyeljük, hanem azt az életérzést amit a pénzükkel megélhetnek.

Amíg te azt gondolod ÖnMAGadról, hogy nem vagy képes rá, hogy nem olyan családba születtél, hogy neked nem jár, hogy nincs elég diplomád, hogy nem dolgozol elég keményen, vagy bármilyen más korlátot elhiszel ami csak a fejedben van, addig TE magad tartod távol önmagadat attól, hogy a pénz valóban rád találjon. Mert mindig igazad van. Akkor is, ha szegénynek tartod magad és akkor is, ha gazdagnak. Amelyik gondolat csomagnak több energiát adsz, az fog számodra megvalósulni. Ilyen egyszerű ez.

Természetesen a pénz is egyfajta energiát képvisel. Ezért kell, hogy a munkánkat adjuk érte cserébe, hogy az oda-vissza áramlást beindítsuk. A lényeg abban rejlik, hogy a munka amivel pénzt szeretnél keresni, ne is legyen számodra MUNKA. Legyen egy olyan hasznos tevékenység, cselekedet amellyel szeretettel szolgálod ember társaidat és hálás vagy érte, hogy naponta ezt megteheted. A pénzre innentől gondolnod sem kell. Ez a tettekben megnyilvánuló szeretet energia amit közvetítesz mások felé a benned lévő egyedi érték megosztásával, többszörösen fog vissza térni hozzád szeretet, hála és nem kevés pénz formájában.

Na, mit szólsz? Jól hangzik?

Talán érdemes lesz ezért már egy kicsit befelé nézegetni.

Vagy nem? DE!!!  Ez a valódi önszeretet!

MERT SZERETNI ÉR!

Olvasd el a témához kapcsolódó bejegyzéseket a BLOG-on.

És ha most azt gondolod magadban, hogy bár csak ilyen könnyű lenne a pénzt előteremteni, akkor nézd meg az alábbi videót és kérdezd meg magadtól:

MIKOR KEZDEM EL SZERETNI ÖNMAGAMAT?  A VÁLASZ: MOST!!!

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

A bejegyzéseket első kézből olvashatod, ha megadod az e-mail címedet itt, cserében küldök neked egy kapcsolat javító E-könyvet és egy Kedvezmény Kupont. IRATKOZZ FEL MOST!

hírlevél feliratkozásBármilyen problémád vagy kérdésed van írj nekem az info@medihol.hu e-mail címre és készséggel válaszolok.

Szeretettel várom a megkeresésedet:

Némedy-Nyul Marianna Cecília