Nem árulok “zsákbamacskát”!

Lélekmasszázsra bejelentkező ügyfeleimet az első alkalom előtt tájékoztatom arról, hogy ez a módszer – ahogy az összes többi sem, – nem varázsszer. Az évek óta felgyülemlett és elfojtott problémákat nem oldhatom meg én, egyetlen másfél órás alkalommal. Sőt, egyáltalán nem én fogom megoldani.

A lélekmasszázs arra jó, hogy a problémák okozta feszültséget, energia blokkokat feloldja. És még az sem biztos, hogy elsőre bármi olyat tapasztal amit lényeges változásként élne meg. Nem csak a kezelésnek és a kezelőnek kell koncentráltnak lenni, hanem a kliensnek is képesnek kell lennie teljesen átadni magát az élménynek. Az esetek nagy részében ha ez sikerül is, az “újdonság varázsa” elvonja a figyelmét, ill. éberségben tartja, így nem tud megfelelő módon együttműködni. Természetesen minél több alkalommal vesz részt a kezelésen, annál kevésbé az érdekli, hogy mi történik vele, így a relaxált állapot is egyre inkább megvalósul.

Valóban beindulnak az energetikai oldás által a test öngyógyító mechanizmusai, azonban ahhoz, hogy ez fennmaradjon folyamatos állapot fenntartó kezelésekre lenne szükség. Mégpedig azért, mert a probléma kiváltó okát ezzel a módszerrel nem tudjuk megállapítani, sem megszüntetni, csak kezelni. Vagyis ez a terápia – ugyanúgy mint a gyógyszerek is – csak tüneti kezelésre alkalmas. Ha nincs feltárva az, hogy mi okozza a gondot, újra vissza fog térni a tünet, esetleg más módon.

Minden kellemetlenség amit megtapasztalunk a lelkünk üzenetét közvetíti, ami azt jelzi, hogy valamit nem jól csinálunk az életünkben, változtatásra van szükség. Amennyiben ugyanúgy folytatjuk tovább az életvitelünket, járhatunk bármilyen kezelésre, vagy szedhetünk bármennyi gyógyszert, a lelkünk nem fog békén hagyni és egyre erőteljesebb módon fogja megüzenni, hogy rossz úton haladunk.
A lélekmasszázs kezelésektől sokan azt várják, hogy azonnal megszüntesse a problémájukat. Ha ezt nem tapasztalják, akkor nyugtázzák, hogy ez a módszer nem jó semmire. Vagy valami hasonló.

Aztán amikor elhatalmasodnak a pszichés problémák, akkor elmennek egy társadalmilag elfogadottabb “szakemberhez”, és oda járnak évekig azért, hogy megerősítést nyerjenek abban, hogy semmiben nem hibáztak, minden bajuknak a körülmények az okai. Ezt nagyon jó az egónak hallani, és örömmel fizetnek ezért akár évekig is. Mert itt nem mondják azt, hogy szükségszerű változtatni. És még az sem gyanús, hogy akkor miért kell évekig oda járni, ha még arra sem elég amit ott kap, hogy néhány hónap után legalább “önjáró” legyen, és megtanulja mit kell tennie a saját gyógyulása érdekében. Azért, mert ez nem cél. A kliens célja ilyenkor az, hogy valahova eljárhasson panaszkodni, ahol önigazolást kap arra, hogy ő nem hibázott, a másik oldalé pedig az, hogy minél többen járjanak oda minél hosszabb ideig, minél több pénzért panaszkodni.
Valóban kigyógyulni a nehézségeiből testileg és lelkileg csak az képes, aki AKAR. Aki akar, az megteszi amit meg kell tennie és nem azt várja, hogy bármilyen terapeuta, vagy módszer megváltsa őt a szenvedéseitől. Senki nem tudja ezt megtenni, bármilyen hihetetlennek is tűnik, kizárólag az eszközöket tudja megismertetni amelyek használata által beindulhat a változás. Azokat az eszközöket, amiket a valóban jó segítő a saját bőrén már megtapasztalt. Mert tudássá minden lecke és tanulás csak akkor válik, ha átérleljük a saját tapasztalásainkon. Addig csak felszínes információ, amit bárki elolvashat egy szakkönyvben.
Az önismereti és személyiségfejlesztő beszélgetésekkel a téves meggyőződéseket, szokásokat, hitrendszereket tudjuk helyre tenni, majd megtalálni és megtanulni járni azon az úton ahol már nem lesz szükség a betegségre. Sem testnek, sem léleknek.
Szeretném, ha senki sem ringatná abba a tévhitbe magát, hogy amit összevarázsolt magának a rossz döntéseivel évtizedek alatt, azt egy laza csuklómozdulattal bárki egy boldog és egészséges életté varázsolja számára. “Megdolgozott érte”, hogy ne érezze jól magát a bőrében, így azért is meg kell dolgoznia, hogy ez másként legyen.
Kemény munka van, és sok feladat, és az eredmény egy könnyed, szabad, egészséges és boldog élet.
Mennyit tervezel még magadnak, és milyen életminőséget szeretnél? Na és mit vagy hajlandó tenni érte? Önmagadért?
A választás joga és a szabad akarat mindenkinek megadatott.
Eldöntheted: Élsz, vagy Félsz (betegségtől, partnertől, szülőtől, gyerektől, főnöktől, bárkitől)?
Én azért vagyok, hogy rámutassak arra, hogy mi az amit nem jól csináltál. Mert ha tudnád hogyan kell jól csinálni, akkor nem lennének megoldatlan problémáid.
Ha buksi simogatást vársz tőlem, kérlek válassz inkább mást!
Szeretetteljes megértéssel és elfogadással várlak, ha változtatnál!

MERT SZERETNI ÉR! Önmagadat is!

Itt megtalálsz! 🙂 Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

www.medihol.hu/kapcsolat/, vagy info@medihol.hu

Némedy-Nyul Cecília

Annak érdekében, hogy írásaim első kézből eljussanak hozzád, kérlek iratkozz fel a Hírlevelemre, és egy párkapcsolatot támogató e-könyvet küldök neked ajándékba.

hírlevél feliratkozás