Ha eleged van abból ami van…

Ha úgy érzed itt az ideje életedben a változásnak, hogy megtudd végre mi dolgod van a világban,
mert eleged van abból, hogy nem érzed magad sem érzelmileg, sem anyagilag biztonságban…
mert a megoldatlan belső feszültséged már testi fájdalmat, betegséget produkál…
mert fogalmad sincs milyen is a saját  életedet élni mások kiszolgálása helyett…
mert évek óta egyedül élsz és elveszettnek érzed magad a magányban…
mert úgy érzed nem bírod már a környezeted elvárásai miatt rád nehezedő nyomást..
mert lassan már azt is elhiszed, hogy az álmaid amik rólad szólnak csak vakmerő ábrándok…

AKKOR AMIRŐL ITT ÍROK AZ MOST NEKED SZÓL:

börtönben

 

LEHET ! olyan SZABADON SZÁRNYALÓ, ÖRÖMTELI ÉLETED, amiről TITOKBAN ÁLMODOZNI SZOKTÁL…

Van olyan élet amelyben hiánytalanul megkapod azt amire mindig is vágyakoztál.

Pontosan azt, amit a legvadabb álmaidban átélsz. Amiről éjszakánként álmodsz, vagy amiről ébren is álmodozol. Egy hozzád méltó, szerelmes társ. Egy csodálatos családi otthon, egészséges gyönyörű gyermekek akiknek te biztosíthatsz alapokat egy felhőtlen, boldog élethez. Véget nem érő kalandozások, utazások, hobbik amiket kedvelsz. Tisztelet és nagyrabecsülés a kapcsolataidban. Örömteli alkotás a munkában amiből dől a pénz, és amiért az emberek tisztelnek és szeretnek, és bármennyit fizetnének érte csak hogy megkaphassák tőled.

Azért, hogy ezt az életet élhesd nincs más dolgod mint megkeresni a tudást önmagadban, ami MINDIG IS OTT VOLT BENNED és elvezet a vágyott célod megvalósításához.

A legtöbb ember azt gondolja, sőt el is hiszi, hogy erre képtelen. Nem tudja feltárni önmaga lehetőségeit, a saját teremtő és megvalósító  erejét. Azért, mert a környezetétől ezt nem látta. Azt gondolják, hogy csak arra képesek amit már az elődeiktől megtanultak, amit már ők is megtapasztaltak. Ezért meg sem próbálják. Ülnek a saját langyos, problémákkal teli életükben és sajnálják önmagukat, vagy sajnáltatják magukat áldozatként feltüntetve.

Félelmektől vezérelve, nem mernek mások lenni mint a túlélő tömeg.

Az élet pedig szépen elsuhan mellettük, és ha szerencséjük lesz még a haláluk óráján sem jönnek rá arra, hogy mekkorát vétettek önmaguk ellen.

Mert ha megtudnák akkor úgyis a bánatba halnának bele, amiért nem tették meg önmagukért és egy klasszisokkal jobb, pénzzel, szerelemmel, egészséggel, szerető kapcsolatokkal kipárnázott, boldog életért.

Neked azonban van lehetőséged, hogy megadd magadnak mindazt amit az életed arany tálcán eléd tesz. Nincs más dolgod, mint felfedezni a bátorságot önmagadban, elhagyni a tömegek hazug biztonságát és fellebbenteni a fátylat a szemed elől, mely eltakarja mindazt ami a tiéd lehet.

Azért, mert nem tanították meg neked, nem mutatták meg, hogy lehet másként is élni az életet. Azonban ha felnőttnek érzed magad, akkor kérlek MOST vedd kezedbe az irányítást a saját életed felett!

Kezdd el felvállalni azokat a döntéseket amiket azért kell meghoznod, hogy megélhesd mindazt amit elképzelsz és megvalósítanál magadnak.

Ha szükséges, kezdd el felvállalni azt, hogy egyedül nem találod az utat ami a valódi életed felé vezet. Amíg nem a saját életedet éled, addig mások álmát valósítod meg, az életed pedig lepereg. Nincs egyéb veszteni valód, mint a saját kiteljesedett és tökéletesen boldog életed. Mire vágysz még? Kérdezd meg magadtól és a lelked válaszol. Csak meg kell tanulnod hallgatni rá. Élvezd az életet amíg itt vagy, és ne hagyd, hogy bárki eltérítsen ettől!

Kezdd el szeretni önmagad, MERT SZERETNI ÉR! Önmagadat is!

…és ha egyedül nem megy, itt megtalálsz! 🙂 Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

www.medihol.hu/kapcsolat/, vagy info@medihol.hu

Némedy-Nyul Cecília

Annak érdekében, hogy írásaim első kézből eljussanak hozzád, kérlek iratkozz fel a Hírlevelemre, és egy párkapcsolatot támogató e-könyvet küldök neked ajándékba.

hírlevél feliratkozás