Mi van a batyudban?

Vajon kinek mit rejteget a saját batyuja amit születésekor kapott és cipeli egy életen át?

“Amikor megszületünk, szüleinktől egy nevet, a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk.”

/ Dan Millman/

Létezésünkkel olyan energiák összességét hordozzuk, mely ebben a megnyilvánulási formában egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.

univerzum energia
univerzum energia

Ezt jó néhány tudományos megállapítás alátámasztja miszerint minden rezgés, hullám és energia.

Amint azt már említettem Mese a teremtés energiáiról c. bejegyzésemben, mielőtt leszületünk ebbe a három dimenziós világba, gondosan megtervezzük az itt bejárandó élet utunkat.  Azt  a tapasztalási lehetőséget, ami szükséges ahhoz, hogy a tudatosságunk magasabb szintre fejlődjön. Ez a lélek terve, melyet földi életünk során meg kellene valósítanunk. Ezért születünk, és csakis ebben az esetben élhetünk boldog, kiteljesedett életet.  Ehhez kapunk meg minden támogatást azoktól az energiáktól, melyeket születésünk pillanatában egyfajta “energia lenyomat”-ként kapunk az Univerzumtól. Ezek az energiák képviselik azoknak a bolygóknak az energiáit melyek a születési horoszkópunkban jelennek meg.  A születési dátumunk pedig az a térkép, melynek segítségével útmutatást kapunk azokról az energia minőségekről melyeket a terv szerint meg kell tapasztaltunk a tudatosságunk fejlődése érdekében.

Ez a magasabb rendű célja itt töltött életünknek. Ez egy fantasztikus lehetőség annak felfedezésére, hogy mit is kell képviselnünk életünk során a kiegyensúlyozott, boldog élet érdekében.

Azonban, ha ezt tudjuk és tudomásul vesszük, óriási felelősséget veszünk magunkra. Hiszen már tudjuk mi a dolgunk, hogyan kellene élnünk, már csak rajtunk múlik, hogy mit teszünk meg a megvalósulás érdekében.

Vagyis működésbe lép a szabad akarat törvénye, mely az emberiség legnagyobb büntetése.

Mindent megkapunk az Univerzumtól – vagy Teremtőtől – ami a boldog földi élethez és a megvalósítandó életfeladatunkhoz szükséges. A bolygók támogató energiáit, az utitársakat akikkel közösen megoldandó feladatunk van, kezdve a szüleinkkel, és mindenki mást aki a fontosabb életeseményekben társunkká válik egy ideig. Ez egy idilli helyzet lenne, mentesen minden nehézségtől és megpróbáltatástól. Csak tesszük amiben a magunkkal hozott energiák segítenek és minden beteljesül úgy ahogy kell.

Ez természetesen nem így működik. Mert bármilyen fájdalmasan hangzik is, nem ez a dolgunk, nem ez a küldetésünk.  Azért jöttünk, hogy tanuljunk, fejlődjünk a saját tapasztalásaink által. Ehhez kaptuk segítségül a szabad akaratot és az ittlétünk alatt a környezetünk hatására egyre inkább erősödő EGO-t. Ettől lesz szép és kissé bonyolult az élet.

Egyben ez a legnagyobb kihívás is.  Meglovagolni a saját támogató energiáinkat, miközben az akarat egészen mást diktál.  Összhangot teremteni, egyensúlyt e két meghatározó belső ERŐ közt. Ez a legfontosabb feladatunk amíg élünk. 

Azonban a teremtés rendkívül kegyes hozzánk, hiszen minden megnyilvánulása szeretet alapú.

Így rendelkezésünkre bocsát még egy rendkívüli segítséget, a nevünket. A nevünkben hordjuk azokat az energia minőségeket melyeket megismerve feltárul előttünk mindkét énünk. A vezetéknevünkben az EGO uralta személyiség, a keresztnevünkben pedig az életfeladatunkat támogató energiákat képviselő LÉLEK.

Mikor feltárulnak előttünk a születési számaink mögött rejlő energia minőségek által képviselt és a nevünk betűi által jelzett tulajdonságok, kirajzolódik egy részletes térkép, mely nem csak az utat jelöli ki számunkra, de útmutatást, használati utasítást is ad önmagunkhoz.

Ez van a batyunkban. Nem érkezünk üres kézzel, csak tiszta lappal. Életünk minőségét pedig a szabad akaratból meghozott döntéseinkkel alakítjuk. Ez nagy felelősség elsősorban önmagunkkal szemben, és a világgal szemben is. Mert minden mindennel összefügg.

Ezért elsődleges dolgunk, hogy önmagunkat akarjuk boldoggá tenni. Akarás és boldogság ? Létezésünk alapvető ellentmondása.

Erről majd egy következő bejegyzésben.  Addig is szeresd magad!

MERT SZERETNI ÉR!

Ha tetszett a bejegyzés, ne maradj le a következőről sem. Iratkozz fel a hírlevelemre és ajándékba küldök neked egy E-könyvet, mely nem csak a párkapcsolati problémákra, hanem minden emberi kapcsolat rendezésére hasznos információt nyújt számodra. Bónusz ajándékként Kedvezmény Kupont is küldök, melyet az első találkozásunkkor használhatsz fel. Iratkozz fel MOST!

Személyes vagy skype megbeszélésre egy rövid probléma leírással jelentkezz be itt: info@medihol.hu