Tudd és vállald fel azt amit akarsz, és minden úgy lesz…💝

A legnagyobb öröm és elismerés egy segítő, vagy coach számára az, ha a kliense egy ilyen reggeli üzenettel lepi meg:

“Szia Cili! Azt hiszem elkezdett valami megváltozni. A közeljövőben két workshopra is menni fogok. Pár hónapja még elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha én Pestre megyek egyedül a saját “érdekemben” a saját örömömre! A férjem is megérezte, hogy ez fontos nekem és elkezdett támogatni ebben. A vállalkozásomat is elindítottam. Nehezen szántam rá magam, de megtettem az első lépést! Otthon is sokkal kiegyensúlyozottabban élünk, de nem lazítok, figyelek magamra és a családtagjaimra is.”

🤔 A fiatal hölgy aki anyuka és feleség is egy olyan problémával keresett meg, ami szinte minden családban bekövetkezik, csak idő kérdése.

változás

Egyetlen “csomó” kibogozásával láthatóan az egész élete “kisimulhat”. Elkezdte szeretni önmagát, így fontossá váltak a saját vágyai, amiket eddig elnyomott. Mivel felvállalta, és a döntései célirányossá váltak, egy nagy elhatározással bátran kilépett a komfortzónájából, azért a környezete, a családja is ennek megfelelően viszonyul hozzá. Ami a szenzációs, hogy ezt szinte rekord idő – nem egészen 2 hónap – alatt képes volt megvalósítani. Hogyan lehetséges ez? Csakis úgy, ahogy Ő csinálta.
Belátta, hogy a problémára a legnagyobb erőfeszítéseik árán sem tudnak családon belül megoldást találni.
Nyitott szemmel járva, és a belső igényét felismerve képes volt meglátni a lehetőséget, ahonnan a segítség érkezhet.👓💥
Legyőzte a kisvárosi élethez tartozó előítéleteket, és
némi töprengés után, vett egy nagy levegőt és próba szerencse alapon, bejelentkezett egy személyes konzultációra.
A beszélgetéseink alatt láttam a szemén, hogy éhezik az új információkra amik a problémájának a megoldásához elvezetik. Figyelt, jegyzetelt, és szorgalmasan foglalkozott az otthoni feladatokkal.
A mindennapokban pedig figyelte önmagát, és igyekezett a gyakorlatba ültetni mindent amit megtanult.
Közben, ha valami mégsem úgy alakult ahogy várta, nem keseredett el nagyon, megbeszéltük üzenetben, és újult erővel folytatta. 🤺
Voltak jó, és kevésbé sikeres időszakok, de nem adta fel.
Minden találkozás alkalmával megbeszéltük, hogy mi történt, mi volt számára örömteli, ami sikerélményt jelentett és mi volt amit kudarcként élt meg.
Így haladtunk alkalomról-alkalomra, míg egyszer csak úgy látszott, hogy valódi pozitív változások indulnak el…
Aztán az iskolakezdés idején nem nagyon volt alkalmunk találkozni, így vártam, hogy majd jelentkezik a következő időpont miatt.
Mikoris az egyik reggel ezzel a fent leírt üzenettel lepett meg.
Őszintén mondom, a könnyeim is kijöttek örömömben. 😥Valójában ez az értelme annak amit csinálok, minden más mellékes. Hálásan köszönöm neki, hogy engem választott, és ezután is minden bennem lévő tudásommal a rendelkezésére állok.🙏
A kezdeteken túljutottunk, az eredményt kiértékeljük, elismerjük és megbecsüljük, de nem állunk meg. A frissen felfedezett belső és külső értékeket most stabilizálni kell, szilárd alapokra helyezni, hogy az esetleges viharok se tudják kimozdítani és ledönteni.
És ezt ő is tudja, mert már megbeszéltük a következő találkozást.
Örömmel és szeretettel telt szívvel gratulálok, ez kiemelkedő teljesítmény volt Bogi. Büszke lehetsz magadra, én is büszke vagyok Rád!
Egy nagy-nagy ölelés neked! 🤗😘🌷🌞
Cili

Kezdd el szeretni önmagad, MERT SZERETNI ÉR! Önmagadat is!

…és ha egyedül nem megy, itt megtalálsz! 🙂 Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

www.medihol.hu/kapcsolat/, vagy info@medihol.hu

Némedy-Nyul Cecília

Annak érdekében, hogy írásaim első kézből eljussanak hozzád, kérlek iratkozz fel a Hírlevelemre, és egy párkapcsolatot támogató e-könyvet küldök neked ajándékba.

hírlevél feliratkozás