Neveld boldog és szabad felnőtté gyermeked!

Te már felnőttél?

Akkor van választásod, szabad akaratod. Ha nem engeded, senki sem irányíthatja az életedet. Ha mégis, az a te döntésed, a te felelősséged. Viselned és elszenvedned kell majd a következményeket. Ha tudod ki vagy te és a saját utadat járod, akkor a döntéseid a javadat szolgálják, boldog ember vagy. Tudod, hogy mi a dolgod, az élettel szembeni kötelességed, így boldogságra neveled a gyermekedet is.

Azonban elég csak néhány olyan korlátot begyűjtened életed során,

neveld boldog felnőtté gyermekedet
Bontsd ki a szárnyait gyermekednek, tanítsd meg repülni!

ami megakadályozza, hogy valódi önmagadat éld meg. Néhány általad nagyra becsült embertől átvett szokás, világnézet, vagy hitrendszer.  A tanult, átvett korlátok mindig félelmeket gerjesztenek. Valamit megtapasztaltál ami számodra nem volt kellemes, netán kimondottan rossz, vagy traumatikus élmény volt. Félteni fogod egy hasonló megtapasztalásától ösztönösen a gyermekedet…?

Megannyi kérdés ami válaszokra vár, ha ezt a témát komolyan veszed.

Azonban a válaszok is előtted hevernek, ha érdekel és kíváncsi vagy arra, hogyan nevelheted félelem nélküli, szabad és boldog felnőtté gyermekedet.

Hogyan kerüld el a generációról generációra átörökített nevelési elvek csapdáit? Milyen irány az ami biztosan a boldog élet felé vezet?

Mindannyian áldozatok áldozatai vagyunk, törd meg Te ezt az évezredes átkot! Ne engedd, hogy a Te gyermeked is áldozat legyen!

A tudatos, önmagvalósító életre való nevelést, tanítást, nem lehet elég korán elkezdeni.  Amíg a gyermeked felnő a felelősség a tied, aki anya és apa vagy.  Ha felvállalod, a gyermekedből sikeres, boldog ember lesz.

Ahhoz, hogy kiteljesedett életet éljen nem elég az IQ-ját fejleszteni. Ennél tágabb látásmóddal kell szemlélni az életet, hogy könnyebben viselje majd a felnőtt terheket. Az életet egy óriási, örömteli kalandparknak élje meg.

Ezzel a paradigma váltással, következetességgel, stabil alapokat adhatsz ahhoz, hogy gyermeked az élet tengerén soha ne tévedjen el.

Bevállalod?

Akkor itt az idő! Tartozz Te is az olyan szülők közé akik Nem nevelnek virtuális világban élő, manipulációknak kitett, mások álmait megvalósító, zombi gyereket!

Bármilyen életviteli nehézséggel, problémával kerültél szembe és a megoldást egyedül nem találod, várlak szeretettel a Medi-Hol Boldogságműhelyben egyéni, vagy párkapcsolati coachingon.

Kezdd el szeretni önmagad, hogy mások is viszont szeressenek!

MERT SZERETNI ÉR! Önmagadat is!

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

www.medihol.hu/kapcsolat/, vagy info@medihol.hu

Némedy-Nyul Cecília

Annak érdekében, hogy írásaim első kézből eljussanak hozzád, kérlek iratkozz fel a Hírlevelemre, és egy párkapcsolatot támogató e-könyvet küldök neked ajándékba.

hírlevél feliratkozás