Mondd, te kit választanál… ?

Sok gondom van a marketinggel. Számtalan oktató anyagot letöltöttem, meghallgattam, megvettem, hogy valóban hatékonyan tudjam eljuttatni az információkat azokhoz akiket érdekelhet az amiről írok, vagy beszélek. Azt tapasztalom, hogy minden marketing szakember egyik legfontosabb feltételnek tartja, hogy jelöljem meg a célcsoportomat. Azokat a hasonló problémával küzdő embereket akiknek az én tudásom nyújthat megoldást. Ezzel a feltétellel képtelen vagyok megbirkózni. Nem tudom magamban megtalálni azt az embercsoportot akiket szívem szerint priorizáltan kezelnék. Gondolkodtam sokat,
Némedy-Nyul Cecília
Életgyógyász – Párkapcsolati coach _ Manuálterapeuta-Gondolkodásmód tréner

hogy vajon ki az akinek szerintem nem lenne szüksége az életében azokra a látásmódokra, nézőpontokra, szemléletmódra, amit a valódi önismeret nyújthat az élete alakításában.
Kik lehetnek ŐK?
Talán
Azok a fiatalok akik felnőttkoruk küszöbén tanácstalanul állnak a pályaválasztás előtt, mert fogalmuk sincs mit kezdjenek magukkal?
Vagy azok, akik már lassan diplomáznak, mégis úgy érzik nem fogják megtalálni a valódi helyüket?
Vagy azok, akik a párkeresés útvesztőiben barangolnak és fogalmuk sincs ki az az ember akinek párt akarnak találni?
Vagy azoknak akik már összekötötték valakivel az életüket és nem tudják miért futott zátonyra a kapcsolat?
Vagy azok, akik már gyerekeket is nevelnek, de nem tudják milyen nevelési elveket kövessenek, hogy gyermekeikből ne zombi felnőtteket neveljenek?
Vagy azok, akik már elengedték a gyermekeiket és ettől összeomlott körülöttük és bennük a világ?
Vagy azok akik éppen egy válás után a padlón hevernek és ötletük sincsen, hogy hogyan álljanak fel újra?
Vagy azok akik nem tudnak megbirkózni egy szeretett ember, társ elvesztésével, az esetleges hosszan tartó magány gondolatával?
Vagy azok akik kétségbe esetten keresnek mindenféle külső segítséget megoldásként félelmeikre, szorongásaikra, járkálva orvostól a jósnőig, csak szerelje már meg valaki a problémát?
Vagy azok akik tudják, hogy kell legyen valami más is mint a szenvedéssel teli élet?
Vagy azok akik már eldöntötték, hogy nem adják át többé a hatalmat senkinek és maguk irányítják az életüket?
Vagy azok, akik már haladnának azon az úton amit a sajátjuknak éreznek, de kell valaki, ha elakadnak?
Vagy azok akik nyugdíjasként is tartalmas, hosszú és egészséges életet szeretnének elkerülve jó messzire az orvosi rendelőket?
Vagy azok akik már tudják, hogy honnan jöttek és hol tartanak, és társakat, értő közeget keresnek, hogy a meglelt értékeik szerint éljék boldogan a hátra lévő életüket?
Mondd, te kit választanál… ?
Minden probléma kulcsa az önismeret hiányában keresendő. Én is sokáig kerestem a kulcsot, ami minden zárat megnyit. Ma már tudom, hogy ez a kulcs mindannyiunkban kódolva van, csak a látásunkat kell vissza szerezni, hogy észrevegyük. Amíg vakon élünk, addig sötétségben járunk.
A saját életemben már sok mindent megtapasztaltam, kipróbáltam a megoldások különféle változatait. Néhány technika rendkívül hatásosnak bizonyult, azonban időtállóan egyetlen dologgal tudtam javítani az életem minőségén, ez pedig nem más mint a valódi önismeret.
Ki legyen hát a célcsoportom?
Marketing guruk ide, vagy oda, én nem választok.
A választást azokra bízom, akik élnek a választás lehetőségével és a döntésüket tisztelem, akár engem választanak egy kritikus élethelyzetben, akár nem.
 
Köszönettel és tisztelettel állok rendelkezésére minden útkeresőnek a Medi-Hol Boldogságműhelyben.
A lehetőségeid itt nálunk is folyamatosan bővülnek.

A Medi-Hol Boldogságműhely egyéb eseményeiről itt értesülhetsz:

http://www.medihol.hu/events/

MERT SZERETNI ÉR! Önmagadat is !

Annak érdekében, hogy írásaim első kézből eljussanak hozzád, kérlek iratkozz fel a Hírlevelemre, és egy párkapcsolatot támogató e-könyvet küldök neked ajándékba.

hírlevél feliratkozás