Navigátor Klub

GPS az életedhez!

Talán a te életedben is vannak olyan dolgok amikre úgy gondolsz, hogy milyen jó lenne, ha csak úgy becsöppenne a mindennapjaidba anélkül, hogy bármit tennél érte. Szeretnéd, ha maguktól megoldódnának a problémáid, anélkül, hogy bármin is változtatnod kellene, vagy bárkitől tanácsot kérnél. Csak egyszerűen, lazán, egy csettintésre megkapnád azokat a válaszokat amiktől egy mindent megváltó fordulat következik be az életedbe, és megvalósulnak a legvadabb álmaid. Tudom, szuper lenne. Azonban amíg csak erről álmodozol addig semmi sem fog változni, s örülhetsz ha nem lesz körülötted minden egyre rosszabb. Megoldás azonban mindig van mindenre, ha meg akarod látni és képes vagy észrevenni, mi több megengedni magadnak, hogy a magad hasznára fordítsd.

Ha nem tudod még mivel töltsd el építően, hasznosan a pihenő idődet, gyere el a Boldogságműhelybe és emeld egy kicsit a tudatosságodat! Csak úgy, játékból!
Tudom, ha most úgy érzed nincsenek eget rengető gondok az életedben, akkor nem is keresel gőzerővel megoldásokat. Mégis mi lenne, ha ezt a könnyed helyzetet kihasználnád arra, hogy megtanuld tudatosan elkerülni azt, amit soha az életben nem szeretnél megtapasztalni?

Ha most csak élveznéd az élet szépségeit és nem akarsz a gondokkal foglalkozni még gondolatban sem, akkor

MOST KEZDJ EL JÁTSZANI!

Na nem valamiféle hazárdjátékot, hanem olyat ami a továbbiakban még jobbá, könnyedebbé és boldogabbá teheti az életedet.

Játssz és szerezz új barátokat, ismerősöket és pozitív élményeket. Netán hasznos felismeréseket melyek felráznak Csipkerózsika álmodból.

Lehet, hogy rájössz, hogy nincs olyan jó élet aminél nem lehet még sokkal de sokkal jobb, csak azt még elképzelni sem tudod.

Hagyd, hogy táguljon a látószöged, a rálátásod a saját életedre és azokra a területeire melyekkel nem vagy 100 %-ban elégedett.

Lehetőséged van megélni mindenből a legjobbat, a számodra legmegfelelőbbet, ha képes vagy meglátni és befogadni azokat az információkat amelyek utat mutathatnak neked.

Nem kell mást tenned, csak játssz! Gyere és keress új lehetőségeket, új nézőpontokat és lásd meg önmagadban a teremtő csodát! Töltsd építően és önmagad számára hasznosan a szabadidődet!

Hogy mit játssz?

A Navigátor klub célja, hogy játékos, kötetlen, vidám, mégis tanulságokkal és felismerésekkel teli szórakozási lehetőséget biztosítson életed két legfontosabb alap pillérének közelebbi megismeréséhez.

A játékok, és a játszótársak személyes megnyilvánulásai által kapsz útmutatást és jelzőtáblákat a további döntéseidhez, melyek meghatározzák az életedben bekövetkező eseményeket és azok minőségét.

A két témakör az Önismeret és a Pénztudatosság

Azok számára akik szeretnének az önismeret és önfejlesztés útján járni, és szeretnének játékosan tovább fejlődni, haladni, netán a fennálló problémájukra “válaszokat” kapni, az Üzenet társasjáték ad érdekes és szórakoztató lehetőséget.

Akik pedig a pénzügyek világában szeretnének könnyebben eligazodni, az anyagi előbbre jutás és a pénzteremtés és pénzgazdálkodás fortélyaira rálátást nyerni és tét nélkül a saját pénzügyi, befektetői képességeiket kipróbálni, a Cash Flow társasjáték remek szórakozást, együtt tanulást biztosít ezen a téren.

A játékok limitált létszámmal játszhatók, jelentkezni előzetes regisztrációval lehet.

A játékok minimum 4 fő jelentkezése esetén indulnak.

Bővebb információ

– az Üzenet társasjátékról:

ÜZENET TÁRSASJÁTÉK

– A Cash Flow társasjátékról:

              CASH FLOW TÁRSASJÁTÉK  

   Ha most regisztrálnál itt megteheted!

 

jelentkezés a játékra
     REGISZTRÁLOK A JÁTÉKRA MOST!

Találkozzunk a Klubban!

Várunk szeretettel!