Holistic Intuitív Pulsing

A Holistic Intuitív Pulsing magyarul Lágy csontkovácsolás a manuálterápiának az az irányzata amely az emberi csontok, izületek kezelésére, korrekciójára alakult ki. Ötvözi a népi csontkovácsolás, a kiropraktika, az osteophatia egyes elemeit. Amíg a Holistic Pulsing a betegségek kialakulását megelőző, vagy már kialakult betegségek pszichoszomatikus hátterét igyekszik korrigálni, addig a Lágy csontkovácsolás a test vázrendszerében és a hozzá kapcsolódó izmok állapotának javítására alkalmas technika.

Testünk vázrendszerének tartó oszlopa a gerincoszlop. A gerincoszlop rendellenességei negatívan hatnak egész testünk működésére. A rendellenes tartásból fakadó fájdalom ellensúlyozása érdekében a gerincoszlopot tartó izomzatot is rendellenes – görcsös, feszes – működésre kényszerítjük. Ezek a megfeszített izmok fokozottabban húzzák össze a gerinccsigolyákat, amik még inkább rendellenes pozícióba kerülnek.

A fájdalmat okozó porckorong kitüremkedés
A fájdalmat okozó porckorong kitüremkedés

A Holistic Intuitív Pulsing  alapja a lazítás, kimozgatás, nyújtás. A kezelések során alkalmazott technikák bizonyos esetekben nem kellemesek, de nem is fájdalmasak. A rossz pozícióban rögzült izületeket, görcsös, néha megrövidült izmokat kell kilazítani, helyükre mozgatni. Ezek a korrekciók legtöbbször nem sikerülnek kompromisszumok nélkül. A kellemetlen érzés a kezelést követő 2-3 nap után megszűnik, a kezdeti panaszok, fájdalmak már az első kezelés után is enyhülnek. Rendszeres kezelés által helyreáll a testrészek helyes funkcionális működése. A sejtszintű információk rögzüléséhez szükséges a 28 napon belül történő többszöri kezelés. A helyre állított és rögzült, statikailag helyes állapot hosszú távon történő fenntartása érdekében érdemes a szinten tartó kezeléseket is igénybe venni, valamint a rendellenes állapotot előidéző életmódot megváltoztatni.

A fájdalom elmúlásával, a mozgás szabadabbá válásával javul a fizikális és pszichés állapot egyaránt.

A Medi-Hol Terápia  IGÉNYBEVÉTELÉVEL MÁR AZ ELSŐ ALKALOMMAL JELENTŐS ÁLTALÁNOS KÖZÉRZETBELI JAVULÁS TAPASZTALHATÓ

A kezelés 90 perces 8.000 Ft/alkalom.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés az info@medihol.hu e-mail címen.

Várlak szeretettel egy frissítő. lazító átmozgató kezelésen.

MERT SZERETNI ÉR!

Némedy-Nyul Marianna Cecília

Holisztikus manuálterapeuta