Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars képzés – Majoros Melindával

2019-10-05

Egynapos nemzetközi oklevelet adó gyakorlati és elméleti tanfolyam.

~~~
Mit szeretek a legjobban a Bars képzésekben?

Két dolgot emelnék ki:
➡️ Amikor látom a résztvevők arcán és érzem a térben, hogy megváltozott az életük. Elengedtek akár évezredes terheket és korlátokat, amikkel eddig szabotálták önmagukat. Érezni a megkönnyebbülést, a felszabadultságot, az örömöt…
➡️ A másik kedvencem pedig az amikor a kezelések (cserék) zajlanak, és a térben egy olyan szavakkal leírhatatlan minőség (teresség) jelenik meg, ami magában foglalja a békét, a tudatosságot, a jelenlétet. Eddig ezt sehol máshol nem tapasztaltam se én, se azok, akik részt vettek a képzésen… leírhatatlan…

A Bars tanfolyam egy gyakorlat orinetlált képzés. Ezen a napon megtanulod, hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat érinteni a fejen.

Illetve a gyakorlaton kívül megismerkedsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival és azokkal az eszközökkel, amiket később a mindennapokban segítségül tudsz hívni, hogy könnyedebb és örömtelibb legyen az életed.

❓Mi is az az – ACCESS BARS:
Van 32 pont a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra, a könnyed teremtésre.

A Bár-ok gyengéd érintésekor feloldódnak az itt tárolt blokkok, negatív hitrendszerek és élmények energetikai lenyomata, melyeket öntudatlanul erre a területre pakoltál, mindez úgy, hogy nem kell újra átélned és bele bonyolódnod a traumákba.

További részletek a Facebook eseményben:

https://www.facebook.com/events/978941215802379/

Részletek

Dátum:
2019-10-05
Esemény kategória:
Esemény címkék:
Honlap:
http://eletorom-onismeretnoknek.hu/access-bars-tanfolyam/

Szervezők

Majoros Melinda
Némedy-Nyul Marianna Cecília

Helyszín

Medi-Hol Boldogságműhely
Árpád utca 17. fszt. 1.
Sárvár, Vas 9600 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06303170748
Honlap:
www.medihol.hu