Kvantumpatika

Az idei év számomra a gyökeres változások megengedésének jegyében telik. Ez magában foglalja az elengedését mindennek ami már nem teremt többet, és a befogadását annak ami a helyén megjelenik.
A célom ami miatt én mindent igyekeztem elengedni és kitakarítani az volt, hogy teret és helyet teremtsek bármi másnak, ami sokkal jobban szolgál engem és rajtam keresztül másokat is, mint az amit eddig “akartam” csinálni.
Folyamatosan kértem az Univerzumot, hogy mutassa meg, mi az ami számomra elhozná azt a bőséggel megáldott életformát, amit örömteli könnyedséggel tudok elérni és másoknak is hozzájárulás tudok lenni, ha választják.
És…. tadaaam, szeptember elején megérkezett hozzám az, amit most veletek is megosztanék, mert én már tapasztalom azt a varázslatot amit ez az eszköz amivel találkoztam, biztosít.
Tudom, hogy Ti akik itt vagytok és olvassátok is a bejegyzéseimet, már nyitottsággal és kíváncsisággal álltok az ismeretlen dolgok előtt, mert tudjátok, hogy nem csak ez a 3 dimenziós valóság létezik.
Egy olyan öngyógyítást elősegítő dologról beszélek, ami több évtizedes kvantum kutatások eredményeként most egy használható, mindenki számára elérhető fizikai eszközként került elénk.
Valójában egy több évtizedes kutatás eredményeképpen létrehozott és folyamatosan bővülő készlettel rendelkező “kvantum patika”, ahonnan bárki hozzájuthat a saját fizikai, vagy nem fizikai problémájának megoldásához szükséges információkhoz, az általa kiválasztott információs csomagok InfoBoostok segítségével.
Pl. Allergia, Nyugalom, Látás, Szív és érrendszer, Immunrendszer, Energi, Méregtelenítés, Emésztés, Ne dohányozz, Öregedésgátlás, Súly,stb.
Ezeket az információs csomagokat különböző vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, növényi esszenciák, stb. információiból állítják össze és tárolják a felhőben, ahonnét egy szkennelési eljárással személyre szabottan hívhatjuk le a számunkra megfelelőt.
A szoftver használatának havi előfizetési díja van, amit bármikor lemondhatunk.
Hatékonyan működő, korrektül felépített affiliate rendszere is van, amennyiben a jutalékos tovább ajánlás is érdekel.
Azok számára akik komolyan érdeklődnek majd és csatlakoznak a felhasználói csoporthoz, egy új Facebook csoportot nyitok.
Ezen az oldalon pedig összegyűjtöttem a saját egy hónapos tapasztalataimat, amik prezentálják, hogy a “kvantum patika” kiválóan működik.
Ez az év a rendkívüli lehetőségek, és rendkívüli fejlődés éve, ami a jövőt hozza el számunkra.
A lehetőség mindenki számára megjelenik, a kérdés csak az, hogy ki az aki választja.
Számotokra, akik itt vagytok, talán pont ez egy kivételes lehetőség, mert talán Ti is kivételezettek vagytok.
Aki közületek választaná, és szeretne több információt, az ITT írhat üzenetet, és elküldök egy linket ahol a feltaláló ismerteti az eszköz működésének lényegét.
További érdeklődés esetén a heti Zoom értekezletre is meghívást kérhetsz.

Tudatosan mindannyiunk egészségéért, a jólétben élt életért!

Szeretettel: Cecília

Tapasztalatainkat az egy hónapos használat során az alábbi cikkekben olvashatod.

 1. Tapasztalatok
 2. Tapasztalatok
 3. Tapasztalatok
 4. Tapasztalatok
 5. Tapasztalatok
 6. Tapasztalatok
 7. Tapasztalatok
 8. Tapasztalatok
 9. Mások
 10. Gyerünk tovább..
 11. Ráadás
 12. Tapasztalatok
 13. Affiliate link  ha most azonnal szeretnél belevágni.