8. Tapasztalatok

Tegnap előtt leállítottam az Öregedésgátlás Boostot, gondoltam ezzel nincs túl sok dolgom, majd később visszatérek rá. 😃
Kíváncsi voltam arra, hogy ha bekapcsolom a Fókuszt, milyen változást tapasztalok a hátralévő napokban.
Amire már néhány órán belül éber lettem az az volt, hogy felerősödött bennem a “szerelem” az Access iránt. Egyértelművé vált, hogy ezzel van dolgom, ennek látom és tapasztalom az eredményeit az életemben. Sok egyéb támogató, segítő módszert megismertem, de egyik sem hozott ilyen mértékű pozitív változást, és egyikhez sem éreztem ilyen típusú vonzódást.
Már tudom, hogy egy erőteljes fókuszáltság energia indította el az eszközökről szóló posztokat is, hogy megmutassam mi is ez az egész, ami valóban megváltoztatta az életemet.
Tudom, hogy mindannyian akik a Tudatosságot választottuk, érzékeljük azokat az erőteljes változásokat amiket ez az év hozott. Nem biztos, hogy ez külső változást jelent, nálam mindenképpen belül történtek ezek. A szeptember vége pedig elhozta azt a bolygó együttállást aminek az energiáját meglovagolva, elkezdhetünk emelkedni, és beindulhat a valódi szárnyalás.
Nincs dolgunk a külvilágból érkező mentális támadásokkal, kizárólag annyi, hogy ne engedjük be a világunkba. Keressük meg a belső erőforrásainkat amikbe kapaszkodva meg tudjuk tartani, és tovább tudunk emelkedni abba a teremtő térbe, ahol olyan életminőséget választhatunk, ami számunkra a legmegfelelőbb.
Ezért éreztem ma úgy, hogy most van itt az idő megváltoztatni a csoport nevét is, mert a Tudatosságnak egy még magasabb szintjére tudunk lépni, ami a kvantum-tudatosság tere.
Erre kaptam ma éberséget, és határozottan tudom, hogy a Fókusz infoboost hozta el azokat az információkat amik kihegyezték a figyelmemet arra, hogy hol vagyunk, hova tartunk, és mik azok a támogató eszközök amik ebben most a leginkább segítségünkre lehetnek.
Természetesen ez elsősorban az én energiáimról szól, azonban akik itt vagytok, feltételezem, hogy ez nektek sem “nehéz”, hogy szívesen haladtok velem ezen az úton, ezekkel az energiákkal. 🥰 … és mi más lehetséges még, ha közösen teremtünk? 🙂
Végső következtetésként arra jutottam, hogy az InfoBoostok működnek, kizárólag az éberségünkön múlik, hogy hajlandóak vagyunk-e meglátni a változásokat akkor is, ha azok nem éppen azt hozzák amire számítottunk.
Egy biztos, bármit hoznak is, minden értünk van.
A hab a tortán az, hogy rendkívüli kapcsolódást érzékelek az Access eszközei és az InfoBoostok egymást kiegészítő hatásáról.
Ez a két életminőséget, öngyógyítás képességét támogató, javító módszer már nem ennek a beszűkült, korlátozott fizikai valóságnak a teréből működik, ez már a jövőt hozza el azok számára akik nyitottak és befogadóak, mert tudják, hogy bármi lehetséges, amit még elképzelni sem tudunk.
Ezért én mostantól még nagyobb figyelemmel és elkötelezettséggel fordulok afelé, hogy egyre többet mutassak nektek ebből a két lehetőségből, hogy önmagatokért egyre többet és többet tudjatok választani.
Az Access Bars kezelések velem elérhetők, csak időpont egyeztetés kérdése. 🙂
Az InfoBoostokkal való ismerkedésnek és kipróbálásuknak egy havi díja 100 dollár, ami lehetőséget biztosít 8 családtagod, vagy barátod számára is a teljes rendszer használatához, csupán 10 dollárért.
…és ehhez óriási hozzájárulás az, hogy mindkét területen ugyanaz a fantasztikus teremtő energiákkal működő, csodálatos ember a mentorom, és akit te is magad mellet tudhatsz, ha választod. 🙂
Ha érdekelnek a szoftver használatának részletes feltételei, vagy több információt szeretnél róla akkor keress privátban, és küldöm.
Válaszd az éberséget, válaszd önmagadat és az örömteli életet!
Szeretettel: Cecília❤️