9. Mások

1.
Sziasztok, Megpróbálom röviden. Eléggé vegyes érzéseim vannak. 2 hete kapcsolódtam rá az Info Boost-okra.
Kezdetben a Stresszmentes, Fájdalommentes, és Energia Boost-okra kapcsoltam be. Igazából a stressz volt ami érezhetően csökkent. Fogalmazhatok úgy is, hogy olyan volt mintha bevettem volna a lesz@rom tablettát… tudtam hogy van egy csomó dolog ami nem úgy működik ahogy az szerintem jó lenne, de már nem akartam meggyőzni senkit erről, így nem is húztam fel magam.
Szóval sokkal nyugodtabb lettem, aztán másnap nem tudom miért, de bicikli mosást terveztem és annyira belejöttem hogy az egész házat lepucoltam estig, és jól esett. Hogy ez az Energia boost-tól volt vagy nem azt nem tudom. 😉 A fájdalom boost-nak nem volt hatása a fogfájásomra, viszont a fejem nem fájt egyszer sem.
Aztán váltottam a Nő Boost-ra, aminél nem éreztem változást (hacsak nem veszem figyelembe azt, hogy utána 2 nap harisnya és női ruha után kutattam a gardróbomban, az amúgy farmer-pólós szettjeim helyett 😃) és mivel lebetegedtem az Immun és a Gyulladás boost-okat kapcsoltam be. Hát egyenlőre nem nagyon érzem a változást, de lehet megelőzésre való inkább,mint meglévő betegségre?!
Ha jobban belegondolok, úgy gondolom, hogy lehet hogy azokban az esetekben segít,amelyekre amúgy is készen állunk, ez csak bekapcsol valamit ami segít ott tartani, ahol tartunk. De ez csak teljesen szubjektív véleményem. Gondolom onnan, hogy a stressz boost-ot kikapcsolva is megmaradt az az “Engedd el” érzésem. Szóval nem tudom igazából mit gondoljak 🙃😊
Lehet ez a 2 hét kévés az észlelhető változásokhoz. 🤔

2.

Hat napja hasznàlom az InfoBoostokat.
Az én vàlasztàsom az
•Erő 💪
•Elhatàrozàs 🤔🧘
•Jólét 🤸👪🌈🏖️💵Infoboost-okra esett.
Tapasztalataim:
✓Az Erő infoboost-tal kapcsolatban azt tapasztaltam,hogy kevesebb alvàsra volt szükségem,mégis kipihenten ébredtem.
Úgy érzem kifogyhatatlanok az erőtartalékaim.
✓A Jóléttel kapcsolatban:onnan is jött 💰,ahonnan nem is vàrtam.🙂
Egy régóta húzódó egészségügyi “problémàra” megkaptam a vàlaszt.
Szàmomra fontos a testem egész-sége,hisz a lelkem temploma.⛪Odafigyelek az étkezésemre,rendszeresen sportolok de a testembe zàrtam olyan érzelmi lenyomatokat,amelyek blokkot okoztak.
Azért,hogy valóban jóllétben élhessek ezeken az elakadàsokon,blokkokon kell dolgoznom.
Nemcsak fizikai,lelki szinten is.
Valami elindult bennem,màr megszületett az Elhatàrozàs!