6. Tapasztalatok

Nyaralás közben is futottak a telómon az InfoBoostok. 😃
Még indulás előtt beállítottam a Gyulladás Boostot, mert lehet rejtett fülcsont gyulladás is ami a fülzúgást okozza. Valamint a Nyugalom Boostot, már nem tudom milyen indíttatásból, de akkor úgy gondoltam erre van szüksége a testemnek.
Valójában a fülzúgásom még megvan, de alacsonyabb intenzitású mint korábban, ezért ezt az egyedi Boostot folyamatosan futtatom.
Mivel a nyugalom olyan mértékben jellemző most már rám, hogy még a kritikus helyzetekben is azonnal éber vagyok arra, hogy ne húzzam fel magam és képes vagyok tudatosan váltani, ezért ma lecseréltem az Erő-re, ami a belső erőt támogatja, hogy képes legyek még tudatosabban képviselni azt Aki Valójában Vagyok. A Méregtelenítés helyett pedig beállítottam az Emésztést, mert ebben még támogatásra van szüksége a testemnek.
Az elmúlt napok bőséges svédasztalos reggelii és vacsorái után nem is mertem tegnap ráállni a mérlegre.
Ma mégiscsak rávett a kíváncsiság, és nagy meglepetésemre 2,5 kg-al vagyok kevesebb, mint amikor bekapcsoltam a Fogyás Boostot, amit aztán 3 nap múltán kicseréltem másra, mert úgy érzékeltem, hogy nincs hatása.
Ezek szerint a szükséges információk letöltődtek a tudatalattimba az alatt a 3 nap alatt, és beindította a fogyást anélkül, hogy bármi egyebet tennék érte.
Az automata vezérlő rendszerem új információkkal lett átprogramozva. 😃
Sőt, péntek estétől kedd reggelig sokkal többet ettem, mint amennyit itthon szoktam. De szerintem ez nektek is ismerős, ha az ember előtt ott van a terülj asztalkám, mindenféle földi jóval. 😃
…és mi lehetne még ennél is sokkal, de sokkal jobb? 🙂