4. Tapasztalatok

Mivel csak 3 InfoBoostot lehet egyszerre futtatni, ezért tegnap úgy döntöttem, hogy most már elég lesz az Elhatározás boost-ból. Így kikapcsoltam, mert jött egy gondolat, hogy mi lenne, ha az évtizedek óta tartó fülzúgásomra és halláscsökkenésemre invitálnám meg a kvantum térből az információt.
Sajnos a 26 csomagban még nem található olyan ami konkrétan a fül problémákra alkalmazható, így gondoltam összerakok magamnak egy egyedi Boostot. Kb. 2 órámba telt amíg összeválogattam azokat az összetevőket amiket az 500 db-os kínálatból erre a problémára hatékonynak éreztem. Természetesen itt is figyeltem azért nem csak az informális tudásomra, hanem az éberségemre is. Összeraktam, bekapcsoltam és most fut. Nem állíthatom, hogy azonnali pozitív változást érzékeltem akkor, de azt sem állítom, hogy semmi sem változott. Azonban ezt a változást nem tulajdonítom egyértelműen az InfoBoostnak, hiszen máskor is előfordult, hogy kevésbé, vagy jobban zúgott a fülem. Úgyhogy, várok, és nyitott vagyok a változásra.
Mivel továbbra is érvényes a bélműködésemmel kapcsolatos pozitív hatás, ezért folyamatosan tesztelem a korábban nem tolerált ételeket. Tegnap olyan ételt fogyasztottam ami tejjel készült, és a szokásos tünetek nem maradtak el.
Ez megerősítette bennem azt a feltevést, hogy esetleg lehet valamilyen típusú allergia, amit az évtizedek alatt válogatatlnaul bevitt ételek méreganyag tartalma okozhat. (Ezt én gondolom.)
Ezért ma gondoltam egy merészet.
Azt, hogy szemüveget viselek olvasáshoz, nem igazán zavar, ezért a Látás Boostot kikapcsoltam, és a Bél egészsége Boostot is, és helyettük bekapcsoltam a Méregtelenítés és az Allergia Boostokat.
Amit fizikai szinten tapasztaltam az volt, hogy a Méregtelenítés bekapcsolásakor azonnal egy óriási energia löketet éreztem a mellkasomban, mintha megnyomták volna, de nem volt kellemetlen. Az Allergia Boostnál a fejemben éreztem valami-féle megkönnyebbülést. De lehet, hogy ez a Fülzúgás Boost hatása. 😃
Egyébként meg tök mindegy mi mire hogyan mikor hat, a lényeg, hogy a testemben érzek-e pozitív változást.
Most türelmesen várok, bár lehet, hogy holnap lecserélem a hangmintát.
Mert ahogy változik valami a testünkben, úgy változik meg a problémát kifejező hang rezgésminősége is, és ez közvetíti a kvantum térnek a személyes információt.
Én nagyon bulisnak élem meg ezt az egészet, bár nem olcsó játék, és főleg nem hülyegyerekeknek. 😃 😃 😃
…. és mi lehetne még ennél is jobb?