3. Tapasztalatok

Másnap reggelire szintén almát ettem, aztán kimentem gyalogolni, ami kb. 6-7 km, és ebédre megettem a maradék lecsót. Csak úgy próbaképpen, hátha változott a helyzet.
És nem. Azóta is jól vagyok.
De mivel a történetnek még nincs vége, jöjjön a hab a tortán.
Három napja kapcsoltam be a Bél egészsége InfoBoostot, és tegnap 1, ma pedig 1,5 kg-mal mutatott kevesebbet a mérleg.
Ennél többet már azt hiszem nem kell mondanom.
A szemüveget még most is hordom, és végig fogom futtatni a 14 napos periódust, mert előbb-utóbb változnia kell. Persze tudom, hogy az agyamnak is át kellene állni arra, hogy szemüveg nélkül is lásson, de ehhez talán hozzájárulás lesz, hogy jövő hét végén elutazom 4-5 napra, nem lesz módom egész nap szemüvegben lenni. Kíváncsian várom, lesz-e azután változás.
Lassan kikapcsolom az Elhatározás Boostot, és bekapcsolom helyette az Allergiát, mert ha van még valami a pocakomban amit netán bármilyen allergia okozhat, akkor azt szépen kitakarítjuk vele.
Olyan ez, mintha hozzáférésem lenne egy gyógyszertár készletéhez, csak nem egy vadidegen határozza meg, hogy mi az amire szükségem van a változáshoz, (- mert honnan a fenéből is tudhatná, a könyvekben nem én vagyok leírva, csak valami nagy általánosság, -) hanem én magam tudok ennek az eszköznek a segítségével kapcsolódni a mindentudás teréhez, ahol ott van az összes információ amire a testemnek szüksége van ahhoz, hogy újra valódi teljességében működjön.
És ez most valóság, ez most elérhetővé vált.
Zseniális, nem tudok mást mondani, és mi más lehetséges még amit még elképzelni sem tudunk?
Aki szeretne több infót róla kérje el a bemutató videó linkjét, nézze meg és jöjjön el a Zoom meetingekre.
Ez bennem volt, most elétek tettem, és köszönöm, ha az érdeklődésetek kitartott a végéig és elolvastátok.
Ezt én nem tudtam rövidebbre venni, viszont hiányosan nem lett volna értelme beszélni róla.
Ja, az még kimaradt, hogy tudati szinten is történt valami megmagyarázhatatlan. Nem érdekel, hogy éhes vagyok. Nem zavar, ha korog a gyomrom, mintha ez egyáltalán nem lenne összefüggésben az evés szükségességével.
Emlékszem, akkor működtem így amikor fiatal lányként szerelmes voltam, és inkább lemondtam az evésről, nem érdekelt a gyomrom morgása, csak azért, hogy még együtt lehessek a szerelmemmel.
Ez most annyival izgalmasabb, hogy bármikor ehetnék, mégsem teszem. 😃 Élvezem a lapos has érzését és előnyeit. 😃 😃 😃
… és hogy mi jöhet még Nőiesség, SzexuálWellnes, Fókuszáltság és sok más területen ?