12. Tapasztalatok

A tegnapi esős, hideg, szeles időben egyszer csak megjelent az ilyenkor szokásos reumatikus fájdalom a bal lapockám környékén. Örültem annak, hogy a vállam és a karom viszont még mindig nem kezdett fájni, a korábbi évektől eltérően.
Mivel a Fájdalom boostot még nem tudtam kipróbálni, mert amúgy soha nem fáj semmim, gondoltam most itt az alkalom.
Bekapcsoltam.
Nem telt el 2 azaz kettő perc, és megszűnt minden fájdalom.
Azóta sem jött vissza. 🙂 🙏
Ezzel beigazolódott amiről dr. Cook beszél, hogy a nullponti mezőben az információ azonnal megjelenik, kérdés mennyire vagyunk befogadóak, vagy elutasítóak.
Az elutasítás azért van bennünk, mert jobban ragaszkodunk ahhoz a jóhoz amit egy testi vagy érzelmi kellemetlenség, betegség juttat számunkra, mint a gyógyuláshoz.
Ezért érdemes feltenni a kérdést, ha nem műlik el valami ami kellemetlen számodra: MI a jó nekem ebben? …és engedd, hogy megérkezzen a válasz! 🙂
Hosszú évek óta sem mozgás, sem úszás, sem kenőcsök, sem masszírozás nem segített, vagy csak rövid ideig volt hatása.
Az, hogy megszabadultam végre ezektől a kellemetlen tünetektől annak is köszönhető, hogy felismertem magamban, hogy mit akar ez megmutatni, mi az amit másként kellene csinálnom.
Vagyis ahhoz, hogy a kellemetlenség végleg megszűnjön, a kiváltó okokat is meg kell szüntetni, az pedig az én dolgom.
Az Infoboostok ehhez is hozzásegítenek, mert növelik az éberséget, miközben képesek megszüntetni a pillanatnyi tüneteket.
Most megszabadultam az állandó, tompa fájdalomtól – ami nagy mértékben rombolta az életminőségemet minden évben az őszies idő beköszöntével,- és csodásan megkönnyebbült a testem.
Ha meg akarjuk oldani a problémát, akkor meg tudjuk találni a megoldást.
Ha nem akarjuk megoldani, akkor meg fogjuk rá találni a kifogást.
Tudd, hogy mindig van megoldás, és van Választásod!
Legyen neked is könnyű, örömteli és ragyogó az élet!
Szeretettel:

Cecília