11. Ráadás

Már tudom, hogy a megengedés képessége a legnagyobb ajándék amit az Access által kaphattam.
Amikor bekapcsoltam a Jólétet és utána a Fókuszt, szinte minden átrendeződött ami kételyeket keltett bennem.
Egyszerűen a Fókusz hatására a figyelmem azokra a megélésekre terelődött, ahol a Jólét megmutatta magát. Észrevettem, hogy a nagy mumusom a “Nincs rá pénzem” elhallgatott. Ez egy belső változás volt, szavakkal nem igazán tudom leírni, talán olyan mint amikor megszűnik egy szorongás.
Aztán éreztem, hogy nyomul felfelé egy régen megfogalmazódott belső igényem, hogy sütőt kellene cserélnem. Ezt azonban évekig elmaszatoltam különböző kifogásokkal, önbecsapásokkal, minthogy úgysem sokat használom, olcsóbb lenne, ha megcsináltatnám, biztos nem tudom rendesen beállítani, stb. Ezek hátterében pedig csodálatosan rejtőzködött a “nincs rá pénzem” kisördöge.😎
Most viszont határozottan tudtam, hogy mi az amit már nem akarok, és azt is, hogy mit szeretnék megtapasztalni egy szuper sütő tulajdonosaként örömmel és könnyedén. És annyira élveztem ezt az érzést,- ami már egyszer az enyém volt, csak a válásomkor lemondtam róla a nagyobb jóért.
Most viszont egyértelműen tudtam, hogy itt van rá az idő, hogy a mérgelődés helyett az örömöt, a tökéletes sütés-főzés élményét válasszam, ebben vagyok önmagam, nekem ez a könnyű.
És választottam, mert valójában persze, hogy volt rá pénzem, csak a nézőpontjaim amik a pénzköltéssel kapcsolatban működtettek, mindeddig sokszor megakadályoztak abban, hogy önmagamnak örömet okozzak. A pénzt sokkal nagyobbra tartottam a saját örömömnél, és ezzel rengeteg kisebb-nagyobb élménytől fosztottam meg magam. Izgatottan várom, hogy megérkezzen.😍
Ez volt az első nagyobb élményem amit elismertem, hogy csakis a boostoknak köszönhetem.
Tudom, hogy alapvetően jólétben élek, hálás vagyok érte, és azt is tudom, hogy milyen bőkezű tud lenni az Univerzum amikor elköteleződünk önmagunk mellett. Tudom milyen abban az energiában úszni, hogy minden amit szeretnék teljesül, mert összhangban működöm a forrásommal, és ebben a térben semmi sem lehetetlen. Megéltem, már megtapasztaltam.
Aztán jönnek a “vizsgafeladatok”, amik nem mindig sikerülnek és ilyenkor a végtelen teremtés teréből elkezdünk visszahúzódni, ami önmagát gerjesztő folyamattá válik, és egyre kisebbnek és kevesebbnek érezzük magunkat, összehúzódunk. Ilyenkor tud segíteni, ha elővesszük a tudatosságunkat, és “ránézünk” arra, hogy mit is csinálunk valójában.🤔
Én már sokszor ránéztem a “nincs rá pénzem” mumusomra, mégsem tudtam kezdeni vele semmit, a beégett programok erősebbek voltak.
Most ez úgy tűnik megváltozott. és ez nem jelenti azt, hogy két kézzel szórom a pénzt, mert már semmi sem számít. Csupán azt jelenti, hogy ami számomra örömöt okoz, és könnyű lenne, ha választanám, akkor nem tagadom meg magamtól, mert tudom, hogy mindig mindenre van elég.
Mióta ezzel az energiával telnek a napjaim, megmutatta magát más területen is a jólét. Konkrétan a kapcsolataimban mutatkoznak meg olyan pozitív változások, amiket évek óta nem tapasztaltam.❤️
Nem mellesleg a testi komfortérzetem is jelentős mértékben javult. Egyértelműen jobban működik az emésztő rendszerem, így sokkal könnyedebbnek érzem magam és a Covidos plusz kilók is olvadnak. Ami csak most vált nyilvánvalóvá a hidegebb idő beálltával az az, hogy nem jelentkezett sem az időjárás érzékenységem, sem a bal karomban és vállamban az a reumatikus fájdalom, ami már kb. 10 éve minden szeptemberben megjelent, és a következő tavaszi melegekig nálam vendégeskedett. 😃
Sőt a családtagjaimra is hatással van az az energia ami engem működtet. 😃
Realizálódott egy két éve húzódó külföldi örökség, és egy lakás eladás ami 28 tulajdonos esetében a nyáron még szinte elképzelhetetlennek tűnt.
Már tudom, hogy nem számít “mennyit teszünk”, csak az, hogy hogyan érezzük magunkat a választásaink nyomán. A pénz és a jólét az örömöt követi, és téved aki azt hiszi, hogy ez fordítva van.
A kvantuminformációk pedig működnek, ugyanúgy ahogy az Access kezelései, eszközei.
Működnek azok számára, akik hajlandóak lemondani a bevett nézőpontjaikról, az elvárásaikról, a kiszámítgatásaikról és az ítéleteikről. Akik hajlandóak megnyitni a tudatukat és beengedni a világukba azt, hogy Más is lehetséges, mint amit el tudunk képzelni. Beengedni, befogadóvá válni, és megengedni, hogy a jótékony segítő energiák hatással legyenek a döntéseikre. Azoknak működik, akik megengedik maguknak, hogy lemondjanak a felsőbbrendűségről, miszerint mindent jobban tudnak, és ehelyett teret adnak a saját belső vezetőjüknek, az éberségnek, hogy az Élet vezesse őket örömmel és könnyedén.
Ez már egy olyan szintű tudatosságot feltételez, ahova csak a “kivételesek” jutnak el, akik hajlandóak megjárni az utat önmagukért, a saját életükért, a saját választásaikért és a saját boldogságukért.
Mindig van előre, és mindig van tovább, akkor is, ha még ebből a térből, ebből a valóságból, a fizikai síkon ez nem látszik.
Én hálás vagyok a sorsomnak, és minden közreműködőnek akik által eljutottam ebbe a térbe, ahol most már a kvantum mező információi is a személyes jólétemet szolgálhatják egyre bővülő lehetőségekkel.
Választottam, beleállok, és élvezem a továbbfejlődés lehetőségeit amiket magával hoz. Fantasztikus segítőkész, magas tudatossági szinten működő mentor(ok)at, ingyenes mentorálással 😃, akiknek az energiájával öröm egy térben lenni (online is), korrekt tájékoztatási platformok és affiliate rendszer.
A szoftvert havi díjjal lehet bérelni, bármikor lemondható mint egy telefon előfizetés.
Lehetsz csak felhasználó, vagy lehetsz tovább ajánló.
Ha valami miatt lemondod az előfizetést, kapsz egy hónap türelmi időt, hogy megtartsd a pozíciódat, ha mégis meggondolnád magad.
Most érdemes feltenni magadnak a kérdést, hogy ha a pénz és az ítéletek nem számítanának mit választanál?
A végtelen lehetőségek csodája pedig elhozza neked a pénzt, ha a lehetőségeket örömmel választod. 🙂
Bármilyen kérdéssel kapcsolatban itt is és privátban is megtalálsz, ahogy eddig is.
Legyen szép napotok, varázsoljatok! 🌞🥰