1. Tapasztalatok

Tapasztalásaim első napjai.
Megnéztem a bemutató videót, másnap este egy élő webinárt, és harmadik nap már bent is voltam a rendszerben.
Én úgy látom, hogy ez egy zseniális dolog, egy olyan találmány ami arra a tudásra emlékezteti az embereket amivel alapvetően rendelkeznek, – az öngyógyítás és a kvantum térhez való kapcsolódás képességével – csak az évezredek alatt ránk rakott “zavaró beültetések” ezt elfeledtették velünk.
Most azonban megnyílt egy ajtó a jövőre, amit ha nem csapunk be a saját orrunk előtt, akkor megtapasztalhatjuk a varázslatot a jelenben.
És most elmondom amit én tapasztaltam.
Először elindítottam a Látás InfoBoostot, gondoltam, ha másnak ez hatott, akkor a legegyszerűbb lesz ezen tesztelni, hogy működik-e. 1 nap után még mindig szemüveggel olvastam, gondoltam jó, akkor még várunk.
Másnap beállítottam a Fogyás infoBoostot, merthogy fogyni akartam volna, és hozzá az Elhatározás infoBoostot, hogy növekedjen a határozottságom, az elköteleződésem önmagam, az életem mellett. Abban a pillanatban amikor ezt bekapcsoltam, mintha enyhe elektromos áramütést éreztem volna, az egész testem bizseregni kezdett, de ez egy nagyon kellemes zsizsegés volt, kimondottan élveztem. Akkor, főként az alsó csakráim területén volt ez erőteljesebb, most már 5 nap után kiegyenlítődött, és egyre enyhébbé válik. Viszont másnapra határozottan éreztem egy nagyfokú rezgésszint emelkedést, ami örömteliségben, végtelen nyugalomban, belső békében és energikusságban nyilvánult meg.
Ez volt az első pozitív tapasztalásom, itt kezdtem el bízni, hogy ez valóban működhet.